Έτοιμη για γηπεδικό... πόλεμο η ΑΕΚ!

Δεν κάμπτεται η προσπάθεια της ΑΕΚ από τη συνεχή μάχη που λαμβάνει χώρα στο... παρασκήνιο της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Από την ΑΕΚ δεν προκύπτει τίποτα ανησυχητικό για τη συνέχεια του έργου, ωστόσο τονίζεται ότι ο "κιτρινόμαυρος" οργανισμός με συντονισμένες προσπάθειες θα αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα που προέκυψαν και θα προκύψουν.

Στις 18 Οκτωβρίου η Ένωση θα πάει εκ νέου στο ΣτΕ για να αντιμετώπισει κι άλλη προσφυγή που αφορά τη Μελέτη Περιβαντολλογικών Επιπτώσεων.

Το απόγευμα της Τετάρτης (11/10, 19:30) το ΔΣ της Νέας Φιλαδέλφειας συνεδριάζει για την υπογειοποίηση και η εισήγηση θα είναι αρνητική, ενώ ο Δήμος έχει ζητήσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να φυλάνε το δημαρχείο.

Στην ΑΕΚ λένε πώς έχουν προνοήσει για όλες τις ενέργειες των "λίγων" που είναι εναντίον του γηπέδου και οι ενέργειες για να αποκρούσουν τις οποίες προσπάθειες θα γίνουν είναι οργανωμένες, ενώ παράλληλα θεωρούν δεδομένη τη νίκη τους όποιες κι αν είναι οι σκέψεις και οι προσπάθειες όσων αντιτίθενται στην ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK