Έτσι θα παίξει η ΑΕΚ στη Βέροια

Ο Κετσπάγια φανέρωσε στην προπόνηση της Πέμπτης τα πλάνα του για το πρώτο εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ για τη Super League κόντρα στη Βέροια, χωρίς -φυσικά- να δείχνει διάθεση για μεγάλες αλλαγές.

Έτσι θα παίξει η ΑΕΚ στη Βέροια
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε ένα δίτερμα φανερώνοντας μέρος των σκέψεών ως προς την 11άδα του αγώνα που ακολουθεί για την ΑΕΚ, κόντρα στη Βέροια το Σάββατο. Ο τεχνικός της "Ένωσης" δεν έχει την πρόθεση να κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, έκανε μόλις μία αλλαγή περνώντας τον -απόλυτα έτοιμο πια- Σιμόες στη θέση του Λαμπρόπουλου, διατηρώντας όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους.

Τον Ανέστη, δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια, τον Τσιγκρίνσκι και τον Λέσκοτ στο κέντρο της άμυνας, τον Ντίντακ στο αριστερό άκρο και τον Γκάλο στο δεξί. Τον Γιόχανσον κανονικά δίπλα στον Σιμόες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Μάνταλο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Πατίτο αριστερά, τον Μπακασέτα δεξιά και τον Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης.

ΧΩΡΙΣ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Είναι δεδομένο πως μέχρι την επιστροφή του Λάζαρου σε επίπεδο 11άδας δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο δίλημμα για τον Κετσπάγια ως προς το αρχικό σχήμα. Όταν όμως επιστρέψει, ενδεχομένως να υπάρξει και ένα θεματάκι σχετικά με το ποιος θα παίζει στο αριστερό φτερό της επίθεσης της ΑΕΚ, αφού ο Πατίτο λειτούργησε καλά -μέχρι στιγμής- μόνο ξεκινώντας από αριστερά με ανάποδο πόδι. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΜΕΪΔΑ

Ο Πορτογάλος είναι βαρόμετρο για το πώς εμφανίζεται η φετινή ΑΕΚ και -κυρίως- στο κατά πόσο πρόκειται να είναι αποτελεσματική. Συνεπώς γίνεται αντιληπτό ότι υπήρξε μια αγωνία για το σφίξιμο που ένιωσε στη μέση στον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Τελικά η αρχική εκτίμηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται αφού ο Αλμέιδα δεν έχει κάτι σοβαρό, κατάφερε να προπονηθεί από την Τετάρτη κανονικά παρότι ένιωθε ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και την Πέμπτη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και συμπεριλήφθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στην αποστολή. Αν δεν υπάρξει κάθε απρόοπτο σε ένα ακόμα ματς η 11άδα της ΑΕΚ θα τελειώσει σε εκείνον, με την ελπίδα των ανθρώπων της «Ένωσης» να έχει να κάνει με τη διάρκεια του 32χρονου φορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK