Φιλικά... ετοιμότητας για την ΑΕΚ

Νέο φιλικό για την ΑΕΚ στα Τρίκαλα με τους Αλμέιδα, Ροντρίγκεζ και Ντίας να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα αλλά και με τον Κωνσταντίνο Μανωλά να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της "Ένωσης".

Φιλικά... ετοιμότητας για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο φιλικό για την ΑΕΚ στα Τρίκαλα με τους Αλμέιδα, Ροντρίγκεζ και Ντίας να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα αλλά και με τον Κωνσταντίνο Μανωλά να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της "Ένωσης".

H AEK βρίσκεται από χθες στα Τρίκαλα για να δώσει ένα φιλικό με την τοπική ομάδα προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στα ματς με τη Σεντ Ετιέν και -φυσικά- τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε μαζί στην αποστολή από τους παίκτες που έπαιξαν βασικοί στη ρεβάνς με τους Γάλλους μόνο τον Λαμπρόπουλο, ενώ πήρε μαζί του και τους τρεις πιτσιρικάδες της Κ20 Μαρκοπουλιώτη, Τσέλιο και Βιδάλη.

Ροντρίγκεζ, Ντίας και Αλμέιδα θα πάρουν λεπτά συμμετοχής αφού ο Κετσπάγια θέλουν να αποκτήσουν ρυθμό προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμοι και οι τρεις στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα ντεμπούτο αναμένεται να κάνει έστω και σε ανεπίσημο αγώνα με τη φανέλα της -πρώτης ομάδας της- «Ένωσης» ο Κωνσταντίνος Μανωλάς. Ο γιος του Στέλιου Μανωλά, που αποκτήθηκε για τρία χρόνια την περασμένη Παρασκευή.

Μέσα σε όλα ο Τιμούρ, ήθελε να δει αγωνιζόμενους και τους πιτσιρικάδες της Κ20. Είναι γνωστό ότι θέλει να έχει εικόνα από τους μικρούς της ΑΕΚ στις προπονήσεις στα Σπάτα, και τώρα εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία της ξεκούρασης των πολλών βασικών για να δει τους Μαρκοπουλιώτη, Τσέλιο και Βιδάλη σε συνθήκες αγώνα.

Στην ΑΕΚ, πάντως, βρίσκονται σε αναζήτηση κι άλλου φιλικού καθώς θέλουν να δουν την ομάδα σε ένα πιο δυνατό τεστ, για να μπει με καλύτερο ρυθμό στο πρωτάθλημα έχοντας ένα ακόμα γερό ματς στα πόδια της. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί ο αντίπαλος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Kαι νέο φιλικό

Ήταν γνωστό πως η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε διαδικασία αναζήτησης αντιπάλου προκειμένου να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, πέραν από το σημερινό στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με την επιθυμία ο αντίπαλος να είναι μια πιο δυνατή ομάδα από αυτές που συνάντησε μέχρι σήμερα η «Ένωση» στις φιλικές αναμετρήσεις που ήδη έδωσε.

Έτσι, δεδομένης και της δυσκολίας που υπάρχει αυτή την εποχή για να βρεθεί ένας αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι, η ΑΕΚ κατέληξε στην λύση του Ηρακλή, τον οποίο θα αντιμετωπίσει όπως όλα δείχνουν το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ σε αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ηρακλής μπορεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αυτή την εποχή και να διαθέτει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις του λόγω των οικονομικών ζητημάτων που έχουν λυγίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν παύει να είναι μια παραδοσιακή ομάδα Α’ Εθνικής, που θα παίξει κλειστά με την ΑΕΚ και αυτό από μόνο του συγκεντρώνει ενδιαφέρον ως προς την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστροφή, χαφ και... ανοιχτά ραντάρ όλο τον Αύγουστο
Άλλαξαν νούμερα οι Βάργκας και Αλμέιδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK