Φιλική "πεντάρα" της ΑΕΚ στην Κ-20

Η ΑΕΚ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, επικράτησε με 5-0 της Κ-20 του συλλόγου, με τους Ραφίκ Τζεμπούρ και Ντιέγκο Μπουονανότε να είναι εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Φιλική "πεντάρα" της ΑΕΚ στην Κ-20

Σε φιλικό παιχνίδι προπόνησης που έγινε στα Σπάτα διάρκειας τριών 25λεπτων η ΑΕΚ νίκησε 5-0 την ομάδα των Nέων της Κ-20.

Το 1-0 έκανε στο 2’ ο Τζεμπούρ με κοντινή προβολή μετά από ωραίο συνδυασμό του Μάνταλου με τον Μπουονανότε και ασίστ του τελευταίου. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Αρθο με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 3’.

Στο 13’ ο Τζεμπούρ τροφοδότησε τον Μάνταλο που σούταρε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και με δεύτερο σουτ μέσα από την περιοχή ο Μπουονανότε έκανε το 3-0. Στο 57’ από σέντρα του Πλατέλλα ο Κρισάντους με κοντινή προβολή έκανε το 4-0 και στο 71’ ο Ανάκογλου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

AEΚ: Ανέστης (37’ Βούρας), Γκάλο (37’ Μπακάκης), Αρθο (51’ Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37’ Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51’ Πεταυράκης), Σιμόες (51’ Ανάκογλου), Γιόχανσον (37’ Κορδέρο), Μάνταλος (51’ Γροντής), Μπαρμπόσα (37’ Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51’ Κρισάντους), Μπουονανότε (51’ Βασιλαντωνόπουλος)

ΑΕΚ Κ-20: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε

***Ο Ντίντακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Φαγιέ δεν συμμετείχε στο φιλικό λόγω γαστρεντερίτιδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK