Φιλικό της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Αστέγων στις 29 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής.

Φιλικό της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων

Μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και σχετική πρόταση την οποία αποδέχθηκαν η διοίκηση του ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 29 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της ΑΕΚ και την Εθνική Αστέγων, η οποία κατέκτησε το "INSP Trophy", αλλά και το Κύπελλο "Fair Play" ("Ευ Αγωνίζεσθαι") στο 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Αμστερνταμ.

"Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο" ("a ball can change the world"), είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων και η Περιφέρεια Αττικής, η ΑΕΚ και το Ολυμπιακό Στάδιο από το οποίο ξεκίνησε η εθνική μας ομάδα, πριν από το σημαντικό της επίτευγμα, τιμούν την Εθνική Αστέγων για τη μεγάλη της προσπάθεια, που εκτός των άλλων, αναδεικνύει κατά τον καλύτερο τρόπο τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK