Φουλ επίθεση ο Χιμένεθ με Ξάνθη και... μηνύματα στους "κομμένους"!

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για να επανδρώσουν την αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου (15/10) ματς κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Εντός όλα τα επιθετικά "όπλα" του Ισπανού. Σε αυτούς έστειλε μήνυμα ο προπονητής του "δικεφάλου".

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΧΙΜΕΝΕΘ(Α) ΛΙΒΑΓΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
jimemez livaja EUROKINISSI

Από τη μεσαία γραμμή και πάνω η ΑΕΚ είναι πάνοπλη για την κυριακάτικη, κρίσιμη δοκιμασία κόντρα στην Ξάνθη. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός τους Αϊντάρεβιτς, Φρέιτας, Τρίστασον και Γιαννούτσο, στέλνοντας σε μερικούς εξ αυτών ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά το μέλλον τους στην ομάδα...

Ο "πιτ-μπουλ" Βράνιες δεσμεύτηκε πως θα είναι "ok" για το παιχνίδι με την Ξάνθη και κράτησε το λόγο, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή όπως και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που συγκεντρώνει πιθανότητες να παίξει και βασικός!

Μαζί με τον Βράνιες, στην αποστολή μπήκε και ο Λόπες, χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τη συμμετοχή του ή όχι...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Γιακουμάκης, Νμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ούρος Τσόσιτς και Παναγιώτης Κονέ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK