Φουλάρει για επιθετικό η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Μπαχούι!

H ΑΕΚ φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της και σε πρώτο πλάνο στο "κιτρινόμαυρο" κάδρο βρίσκεται το θέμα του επιθετικού. Η περίπτωση του Μπαχούι που δείχνει λίγο πιο μπροστά και το μπέρδεμα με Ντίας.

Φουλάρει για επιθετικό η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Μπαχούι!

Oι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ δεν σταματούν μετά τις προσθήκες των Αϊντάρεβιτς και Βράνιες (άμεσα) αλλά και αυτές των Γιακουμάκη-Τσιντώτα (για το καλοκαίρι).

Το θέμα του επιθετικού είναι αυτό που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο μεταγραφικό κάδρο των «κιτρινόμαυρων» χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να αποκτηθεί πιο περιφερειακός επιθετικός ή ακραίος, παρά φορ.

ΜΠΑΧΟΥΪ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Ο Ναμπίλ Μπαχούι του Αμβούργου βρίσκεται στη λίστα, παρότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή του οποίου τα χαρακτηριστικά υπάρχουν στο ρόστερ. Ο 25χρονος Σουηδός είναι αριστερό εξτρέμ που παίζει με ανάποδο πόδι στην πλευρά, όπως ακριβώς και ο Παρτίσιο Ροντρίγκεζ, ωστόσο πρόκειται για παίκτη που αν γίνει εφικτό να αποκτηθεί τότε η «Ένωση» δε θα το πολυσκεφτεί λόγω της ποιότητάς του.

Το συμβόλαιό του με το Αμβούργο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και το γεγονός ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αγγλικών (Σάντερλαντ) και ισπανικών (Λας Πάλμας) ομάδων αποτελούν μερικά από τα πιο εμφανή εμπόδια.Η προσωπική του σχέση με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον οποίο γνωρίζονται από την ΑΪΚ Στοκχόλμης φαίνεται ότι είναι το όπλο της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη ιστορία.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΕΙΡΑ ΝΤΙΑΣ

Για τον Χόρχε Περέιρα Ντίας, οι τελευταίες αναφορές στη Μαλαισία κάνουν λόγο για τέλος της παρουσίας του παίκτη από την Τζοχόρ. Η κόντρα του με τη διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως θα αποτελέσει τον επίλογο της παρουσίας του στη Αργεντίνου στη Μαλαισία (στης οποίας το πρωτάθλημα είναι πρώτος σκόρερ), η Τζοχόρ απέκτησε παίκτη στη θέση του και αυτό που αναμένεται να διαπιστωθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί την περίπτωση του Ντίας.

Το ιδιοκτησιακό του καθεστώς, πάντως, είναι λίγο περίεργο καθώς στην ιστορία εμπλέκονται κάποιοι μάνατζερ με τους οποίους όμως η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή.

ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ

Σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους υπάρχουν και τα ονόματα των Ιρανών Ανσαριφάρτ και Ταρέμι, όμως τα πράγματα είναι και εδώ λίγο μπλεγμένα. Με τον πρώτο η ιστορία είναι γνωστή και έχει να κάνει με την αντικειμενική δυσκολία να βρεθεί άκρη με τον Πανιώνιο δεδομένης της συγκατάθεσης του ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ (ωστόσο η «Ένωση» δε δείχνει μεγάλη διάθεση να περιμένει και ψάχνει αλλού), ενώ για τον δεύτερο βουίζει ο Τύπος του… Ιράν για το πόσο ψηλά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης».

Πρόκειται για έναν 24χρονο διεθνή Ιρανό φορ, που δεν έχει βγει όμως ποτέ από τη χώρα του και είναι σαφές πως μια τέτοια επιλογή θα είχε τα ρίσκα της.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ εξετάζει για να ενισχυθεί, ανοιχτό παραμένει το θέμα του αριστερού μπακ ενώ συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικός χαφ με πιο ανασταλτικά χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK