"Για το γήπεδο της ΑΕΚ αποφάσισε ήδη το ΣτΕ"!

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης τόνισε ότι για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ έχει αποφασίσει ήδη το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, ανοίγοντας ξανά στην ουσία τον δρόμο από πλευράς Κυβέρνησης.

"Για το γήπεδο της ΑΕΚ αποφάσισε ήδη το ΣτΕ"!
INTIME SPORTS

Ο κ. Τσιρώνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM τόνισε μεταξύ άλλων ότι τόσο το Υπουργείο όσο και η κυβέρνηση θα σεβαστούν πλήρως την απόφαση του Συμβούλιου της Επικράτειας η οποία ήταν θετική για την ΑΕΚ και αρνητική για τον Δήμο και τους αντιφρονούντες.

"Για μένα, στο βαθμό που η υπόθεση πήγε στο ΣτΕ και απεφάνθη, από τη δική μας τουλάχιστον μεριά περιμένουμε τα τελικά σχέδια, για να δούμε αν είναι συμβατά με τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ’ εμάς. Αν δεν δω αυτό που θα έρθει στο υπουργείο μας να πάρει έγκριση, θέλω να είμαι φειδωλός. Θα το δω και θα σας πω αν είναι ή δεν είναι συμβατό. Εμείς, δεν καθυστερούμε κάτι από την πλευρά μας και δεν είναι θέμα διστακτικότητας. Δεν είναι στα χέρια του υπουργείου αυτή τη στιγμή η υπόθεση", ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ένα βήμα πιο κοντά στην "Αγιά Σοφιά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK