Γκερέιρο: "Πιθανότατα φεύγω το καλοκαίρι"

Μιλώντας σε πολωνική εφημερίδα, ο Γκερέιρο αποκάλυψε ότι δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι του 2013.

Γκερέιρο: "Πιθανότατα φεύγω το καλοκαίρι"

Ιδού οι δηλώσεις του στη Super Express

Είναι αλήθεια ότι έδωσα ένα επιπλέον κίνητρο στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί. Στην Ελλάδα όμως δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα, πάντα υπάρχους διαρροές! Για πρώτη φορά ήμουν αρχηγός της ΑΕΚ και ένιωθα ότι είχα μία επιπλέον ευθύνη απέναντι στην ομάδα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και γι' αυτό τον λόγο ήθελα να παρακινήσω τους συμπαίκτες μου.

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη και αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αρκετά χρήματα. Τα λεφτά που τους έδωσαν θα είναι πολύτιμα γι' αυτά. Ωστόσο δεν είναι αλήθεια ότι έδωσα σε κάθε παίκτης της ΑΕΚ 1000 ευρώ για τη νίκη αυτή. Θα ήταν πάρα πολλά, τη στιγμή που έχουν καθυστερήσει κι εμένα να μου καταβάλουν κάποιους μισθούς».

Το θέμα είναι ότι εγώ θα φύγω κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό μου, αν και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει τον χειμώνα. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω στην εθνική Πολωνίας και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να συνεχίσω σε ομάδα της Ευρώπης και όχι της Βραζιλίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK