Γυρίσματα για τα γενέθλια της ΑΕΚ στα νέα γραφεία

Η ΠΑΕ ετοιμάζει ένα VIDEO με αφορμή τον εορτασμό των 92 χρονών ιστορίας του συλλόγου την περασμένη Τετάρτη, με τη συμμετοχή των παλαιμάχων.

Γυρίσματα για τα γενέθλια της ΑΕΚ στα νέα γραφεία

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της AEK βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/04) στα νέα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να συμμετέχουν στο γύρισμα για ένα VIDEO που θα δημοσιευτεί στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ, με αφορμή την επέτειο των 92 χρονών.

Η ΑΕΚ μπαίνει στο 93ο έτος της ζωής της την προσεχή Τετάρτη κα οι Στέλιος Μανωλάς, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Γιώργος Καραφέσκος και Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησαν για τα δικά τους βιώματα στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων, και οι παλαίμαχοι, που έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι εκτός των υπαλλήλων της ΠΑΕ που είδαν τα νέα γραφεία κατόπιν επιθυμίας των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Δείτε τη PHOTO από τα νέα γραφεία:

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα