Η ΑΕΚ στηρίζει το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη

Τη μεγάλη προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στη μάχη κατά των ναρκωτικών στηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ μετέχοντας στον εορτασμό των 32 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του με τη δημιουργία σχετικού video με τη συμμετοχή δέκα ποδοσφαιριστών της ομάδας που στέλνουν το δικό τους μήνυμα εναντίον της σοβαρής κοινωνικής μάστιγας.

Η ΑΕΚ στηρίζει το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το πρώτο θεραπευτικό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, ανοίγοντας το δρόμο της απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Ξεκίνησε την προσπάθεια του στις 27 Νοεμβρίου 1983 όπου χιλιάδες συμπολίτες μας με τις οικογένειές τους δέχτηκαν έως σήμερα υποστήριξη με στόχο η ζωή τους να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη μακρυά από κάθε είδους εξάρτηση.

Μαζί με το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2001 και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, που είναι θεραπευτικό πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης και υποστηρίζει τους εφήβους και νέους (13-21 χρονών) που κάνουν περιστασιακή ή συστηματική χρήση ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους καθώς και νέους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση του Διαδικτύου.

Στις 29 Νοεμβρίου γίνεται η αποφοίτηση μελών του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα και έτσι ομάδα προσωπικού και μελών του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗΣ θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα και θα είναι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Από τα μάτριξ του Σταδίου θα προβληθεί και το σχετικό video που είναι παραγωγή της DreamMaster Productions σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ