Η ΑΕΚ τα έδωσε "κασέρι" για Λιβάγια, "κλείδωσε" και τον Αλμπάνη με 400.000!

Μοίραζε χρήμα η ΑΕΚ σήμερα, καθώς έστειλε μετρητά τα 1,8 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας και αύξησε την προσφορά της για τον Αλμπάνη τον οποίο... ανακοίνωσε ο Απόλλωνας στο επίσημο σάιτ του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ τα έδωσε "κασέρι" για Λιβάγια, "κλείδωσε" και τον Αλμπάνη με 400.000!

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι ο Μάρκο Λιβάγια ( διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για το σούπερ συμβόλαιό του), καθώς η Ένωση απέστειλε στα Κανάρια τα 1,8 ευρώ της ρήτρας, πληρώνοντας cash τη συμφωνία που ενεργοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Παράλληλα, η Ένωση έκανε δικό της και τον Χρήστο Αλμπάνη, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr και της στήλης του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.

Τη μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας μέσω του επίσημου σάιτ του, επισημαίνοντας ότι η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση αύξησε την αρχική της πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal "έκλεισε" στις 400.000 ευρώ, όπως επίσης είχατε διαβάσει στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Παράλληλα η ομάδα της Ριζούπολης έκανε γνωστό ότι διατηρεί το 20% σε περίπτωση πώληση του ποδοσφαιριστή, ενώ αν η ΑΕΚ τον δώσει δανεικό, τότε θα επιστρέψει μόνο στον Απόλλωνα.

Πλέον, ο "δικέφαλος" έχει έτοιμες δύο μεταγραφές που τις "έκλεισε" εντός μερικών ημερών και μ' ένα ποσό πάνω από 2.000.000 ευρώ, ενώ ακολουθεί εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και αυτή του Ούγκο Κάιπερς από τον Εργοτελη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK