Η ΑΕΚ του Χιμένεθ φλερτάρει με τον τίτλο και γίνεται θέμα στην Marca

H AEK του Μανόλο Χιμένεθ είναι κοντά στο πρώτο της πρωτάθλημα από το 1994 και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ισπανική "Marca"... Δείτε τι γράφει για την Ένωση.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 24η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή βρήκε σούπερ κερδισμένη την ΑΕΚ καθώς με τη δική της νίκη και ταυτόχρονα την αποτυχία του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη σκαρφάλωσε στην κορυφή, και το γεγονός αυτό έδωσε έναυσμα στην "Marca" να γράψει για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ η οποία "κυνηγάει να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1994".

"Οι Αθηναίοι ξεπέρασαν τον ΠΑΟΚ για δύο βαθμούς έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και είναι πιο κοντά από ποτέ να πάρουν το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 1994.

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Αστέρα με 3-2 σε ένα δραματικό παιχνίδι και αυτή ήταν η πρώτη του ήττα με από 17 αγώνες", αναφέρει χαρακτηριστικά η " Marca " μέσω της ιστοσελίδας της, η οποία στέκεται επίσης στον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία που προκάλεσε την αναβολή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως στα τελευταία 23 χρόνια που η ΑΕΚ είναι μακριά από τους τίτλους, οι τίτλοι έχουν καταλήξει σε Ολυμπιακό (19) και Παναθηναϊκό (4) ενώ προσθέτει πως απέναντι στην ΑΕΛ στο Κύπελλο η ομάδα του Χιμένεθ γνώρισε την πρώτη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις μετά τον Οκτώβριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK