Η... αμφισβήτηση που "βολεύει" τους παίκτες της ΑΕΚ

Τι είναι αυτό που εντός των αποδυτηρίων έχει κάνει τους παίκτες της Ένωσης να περιμένουν πως και πως τη σημερινή, πρώτη "μάχη" με τον Ολυμπιακό; Όλος ο αρνητισμός μετά τη γκέλα στη Λάρισα έχει μετατραπεί σε κίνητρο νίκης.

Η... αμφισβήτηση που "βολεύει" τους παίκτες της ΑΕΚ

Η γκέλα στη Λάρισα έφερε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον προπονητή στο επίκεντρο. Η αμφισβήτηση πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει φέτος τίτλο αποτελεί... σιωπηρή σκέψη όλων εντός των αποδυτηρίων, και λειτουργεί θετικά όπως λένε οι περισσότεροι.

Τους βολεύει που ο ανεβασμένος Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί νίκης και πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ενώ παράλληλα, παρά την κακή εμφάνιση κόντρα στους "βυσσινί", αρκετοί δυσκολεύονται να χωνέψουν γιατί η ομάδα παρουσιάζεται να έχει βγει εκτός διεκδίκησης τίτλου, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Από τον πιο βασικό μέχρι τον φαινομενικά τελευταίο τροχό της αμάξης, άπαντες πιστεύουν στην ομάδα και τις ικανότητές της, θεωρώντας πως μία καλή εμφάνιση μέσα στο "Καραϊσκάκης" και μία ενδεχόμενη νίκη και... στόματα θα κλείσει, αλλά και στους έτερους διεκδικητές των εγχώριων τίτλων θα αποδείξει ότι η μάχιμη ΑΕΚ συνεχίζει στους στόχους της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK