Πώς "απείλησε" τον Μασούντ ο Χιμένεθ αν... τολμούσε να ζητήσει συγγνώμη

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφτιαξε και μετά... απείλησε τον Σοτζέι Μασούντ αναφορικά με τη διάθεση του πρώτου να ζητήσει συγγνώμη για τη χαμένη ευκαιρία στο ματς με την Ντιναμό. Τι απαίτησε από τους παίκτες του και η... άβολη στιγμή της αυριανής συνέντευξης ενόψει Ατρομήτου.

Πώς "απείλησε" τον Μασούντ ο Χιμένεθ αν... τολμούσε να ζητήσει συγγνώμη

Ευχάριστο ήταν το κλίμα στα Σπάτα για την ομάδα της ΑΕΚ, παρά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου στους "32" του Europa League. Ο Μανόλο Χιμένεθ είπε στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν ήξερε τι να κάνει μετά το τέλος της "μάχης" στο "Ολιμπίνσκι", αναφέροντας χαρακτηριστικά:

" Ήταν μπερδεμένα τα συναισθήματά μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Να πήγαινα στον κόσμο για το χειροκρότημα ή να ερχόμουν και να σας φιλούσα όλους έναν έναν και να σας πω πόσο περήφανος είμαι για σας."

Στο λόγο που έβγαλε στους παίκτες, ο Ισπανός κόουτς τους ζήτησε το 100% στα ματς που ακολουθούν για να κάνει η ΑΕΚ το νταμπλ, ούτε καν το 99%, φουλ τις... μηχανές για να καταφέρουν τους δύο στόχους.

Σημείωσε επίσης ότι του είναι δύσκολο που στην αυριανή συνέντευξη ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο δεν θα μιλήσει για τρεις διοργανώσεις...

Όσον αφορά την περίπτωση του Σοτζέι Μασούντ και τη χαμένη ευκαιρία στο 51' είπε: " Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη, κάνεις που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα όπως εσύ με την προσπάθεια που κατέβαλλες σε όλο το ματς..."

Μάλιστα... απείλησε τον Ιρανό ότι θα στήσει τους παίκτες σε θέση "πασίγιο" και αν ζητήσει συγγνώμη θα του κάνουν όλη φατούρο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK