Η αποστολή της ΑΕΚ για την Πολωνία

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τους 26 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το πρωί της Τετάρτης (29/06) για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Πολωνία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους "κομμένους", Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, Άρη Σοϊλέδη και Αμπλαγέ Φαγέ, αλλά και τον Ρόναλντ Βάργκας που έχει πάρει ειδική άδεια λόγω του γάμου του, θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για το Κιέλτσε της Πολωνίας την προσεχή Τετάρτη (29/06).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την 26μελή αποστολή, στην οποία έχουν συμπεριληφθεί 4 τερματοφύλακες, όπως επίσης κι οι Δημήτρης Ανάκογλου, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Ντάρκο Ζόριτς που θα πρέπει να πείσουν τον Γεωργιανό τεχνικό πως αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Οι 26 ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Βάργκας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Κετσπάγια μπέρδεψε την ΑΕΚ με την Ανόρθωση!
Επιστροφή Σαβέβσκι στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK