Η ατάκα - σφραγίδα για το μέλλον Λιβάγια και το απωθημένο

Στην Ιταλία τα μανατζερικά κανάλια άνοιξαν κι ανέδειξαν νέα για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια. Το... χαμένο ταλέντο αναγεννήθηκε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιδιώξουν την αρπαγή του. Ποιος ο ρόλος της ΑΕΚ; Τι περιμένει ο ίδιος και η ατάκα "απάντηση" σε Αραούχο-Λάζαρο.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λάζαρος... gone, Αραούχο... gone και -όπως είναι λογικό- ο κόσμος της ΑΕΚ ανησυχεί μήπως η εφετινή πρωταθληματική πορεία της Ένωσης φθαρεί μέσα στο καλοκαίρι και η ομάδα έχει πληγωμένο τον κορμό που την οδήγησε στην πρωτιά έπειτα από 24 χρόνια.

Πέραν του Χριστοδουλόπουλου, που αποφάσισε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, και του "Τσίνο", που εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει κοντά στην οικογένειά του και να βοηθήσει την Λας Πάλμας να επιστρέψει στην Πριμέρα, υπάρχει ορθάνοιχτο άλλο ένα κεφάλαιο: Μάρκο Λιβάγια!

Ο Κροάτης, όταν πήρε τα "πάνω" του, έγινε πυλώνας του "κιτρινόμαυρου" συνόλου του Μανόλο Χιμένεθ και η δική του περίπτωση για παραμονή ή όχι είναι πιο ξεκάθαρη απ' όλες. Τα πάντα είναι υπογεγραμμένα κι όπως... άκουσε το Contra.gr να λένε στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή: " money talks now! " δηλαδή “ τώρα μιλάει το χρήμα ”.

Τι εννοούσαν οι... ποιητές; Ότι η ρήτρα των 1,8 εκατ. ευρώ περιμένει να πληρωθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ και ο Λιβάγια να συνεχίσει. Όλα αυτά μέχρι τις 10 Ιουνίου, ημέρα που έχει οριοθετηθεί το deadline στην περσινή συμφωνία της πρωταθλήτριας με την Λας Πάλμας.

ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γύρω από τον Μάρκο Λιβάγια επικρατεί υπερβολική αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ δεν θα κάνει πίσω στην αγορά ενός τόσο ποιοτικού παίκτη με τόσο λίγα χρήματα.

Στη δική τους ποδοσφαιρική λογική ο Κροάτης είναι... κελεπούρι (κακώς εκτιμημένο από τη Λας Πάλμας) που το παίρνεις με 1,8 εκατ. ευρώ και το πουλάς σε μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά με μπόλικα χρήματα.

Αυτά λένε οι άνθρωποι του Λιβάγια, που θεωρούν δεδομένο ότι η Ένωση θα κάνει κίνηση, γιατί κατά τη δική τους άποψη όταν χάνεις Λάζαρο και Αραούχο χρειάζεται να δώσεις μία δυνατή "απάντηση", κλείνοντας μία εκκρεμότητα.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ

Σε αντίθεση με τον Σέρχιο Αραούχο, ο Μάρκο Λιβάγια και η οικογένειά του εκπέμπουν σε άλλο μήκος κύματος...

Ο Κροάτης επιθυμεί διακαώς να "κλείσει" το θέμα του με την ΑΕΚ για να επιστρέψει στη χώρα μας, να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο (Champions League) και πιο ώριμος / "ψημένος" να ηγηθεί χωρίς Λάζαρο - Αραούχο.

Το ίδιο και η φαμίλια του που προτιμά τον αθηναϊκό αέρα παρά εκείνον των Καναρίων Νήσων.

ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Πάμε και σε κάτι "ζουμερό" σε σχέση τον ψυχισμό του Λιβάγια. Ο Κροάτης έχει μία... λόξα, ένα απωθημένο ας το πούμε καλύτερα. Στον ποδοσφαιρικό του εγωισμό κυριαρχεί το αποτυχημένο κεφάλαιο της Ιταλίας.

Ο Μάρκο Λιβάγια θεωρεί ότι μέσω της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, του Champions League και του Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο και να... απαντήσει στους επικριτές του με επιστροφή στο Καμπιονάτο.

Υπενθυμίζουμε ότι αν η Ένωση "κλειδώσει" το θέμα του πρώην παίκτη της Ίντερ, τότε όποιος ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του θα χρειαστεί να καταβάλει στους "κιτρινόμαυρους" ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ! Ιδού και η παράμετρος της "περήφανης πώλησης" που ψάχνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης επί των ημερών του στην ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK