H επιμονή και η δικαίωση του Κετσπάγια

H απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την ΑΕΚ, ήταν ένα κομμάτι στο οποίο επέμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια και η διαφαινόμενη προσθήκη του Τζολέον Λέσκοτ, δικαιώνει τον Γεωργιανό δεδομένης και της εικόνας του κέντρου της άμυνας στο φιλικό με τον Απόλλωνα.

H επιμονή και η δικαίωση του Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν αυτός που επέμενε για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, γιατί είχε διαπιστώσει τέτοια ανάγκη από την αρχή της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Η απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αν ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα καλύψει με τον πιο επαρκή τρόπο τη συγκεκριμένη επιθυμία του Κετσπάγια.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δικαιώθηκε και επί… χόρτου για τη συγκεκριμένη επιμονή του για απόκτηση σέντερ μπακ, καθώς για τη συγκεκριμένη ανάγκη, μίλησε η εικόνα του κέντρου της άμυνας της "Ένωσης" το περασμένο Σάββατο στην Καλογρέζα στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ΑΕΚ -παραδόξως για τα δεδομένα της- κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην παρακάτω κατηγορία, "έφαγε" φάσεις μέσα στην περιοχή της, από τις οποίες δέχτηκε στο γκολ.

Είναι μια πραγματικότητα ότι ακόμα και στα μέτρια διαστήματά της, η ΑΕΚ απειλείται κυρίως εκτός περιοχής από τους αντιπάλους της. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο Απόλλωνας μπήκε στην περιοχή και οι "κιτρινόμαυροι" -απόντος του Τσιγκρίνσκι- έδειξαν μια εικόνα που δεν ενέπνεε σιγουριά, κόντρα σε μια επίθεση αισθητά ασθενέστερη από τις επιθέσεις που θα αντιμετωπίσει μέσα στη σεζόν η άμυνα της "Ένωσης".

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ο Κετσπάγια παρότι στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που η φυσική τους θέση είναι στο κέντρο της άμυνας, επέμεινε να θεωρεί πιο επιτακτική την ανάγκη ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά. Ο Λέσκοτ προορίζεται για ταίρι του Τσιγκρίνσκι, ωστόσο το θετικό (ίσως το πιο θετικό για τον τεχνικό της ΑΕΚ) είναι πως ακόμα κι αν χρειαστεί να απουσιάσει ο Ουκρανός, τότε θα υπάρχει πρωτοκλασάτη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τόσα θα παίρνει ο Λέσκοτ στην ΑΕΚ
Οι Άγγλοι "γκρέμισαν" το twitter για ΑΕΚ και Λέσκοτ
Τζόλεον Λέσκοτ: Ένας γεννημένος μαχητής
Έφτασε στην Αθήνα ο Λέσκοτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK