"Η Γερμανία κατέστρεψε την καριέρα του Κρισάντους"

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους θα μπορούσε σήμερα να ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον πρώην βοηθό της εθνικής Νιγηρίας Κ17, όμως η επιλογή του παίξει στο Αμβούργο ήταν καταστροφική για την καριέρα του.

"Η Γερμανία κατέστρεψε την καριέρα του Κρισάντους"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μακόλεϊ Κρισάντους, ο πρώην βοηθός προπονητή της εθνικής Νιγηρίας Κ17, Μπεν Ιρόχα.

Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί στην εθνική νέων της Νιγηρίας το 2007, όταν και είχαν κατακτήσει το Μουντιάλ Κ17 που είχε διεξαχθεί στην Κορέα. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, στα 17 του είχε καταφέρει να σκοράρει 7 τέρματα και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης μαζί με τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης! Μια επίδοση που είχε κάνει ασφαλώς πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ιρόχα στο "footballlive", η επιλογή του Κρισάντους να μετακομίσει στη Γερμανία και το Αμβούργο ήταν καταστροφική για την καριέρα του: "Ένας παίκτης σαν τον Κρισάντους θα μπορούσε να εξελιχθεί σε επιθετικό μεγάλης κλάσης. Αλλά τον συμβούλεψαν λάθος. Αντί να επιλέξει εξαρχής έναν ισπανικό ή γαλλικό σύλλογο που του ταίριαζε, πήγε στη Γερμανία. Αυτό ήταν καταστροφικό για την καριέρα του".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ