Η ηλεκτρισμένη και αμήχανη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ

Το Contra.gr βρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΠΑΕ και μεταφέρει το κλίμα από το… ηλεκτρισμένο μεσημέρι στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου, παρουσία του εμφανώς θυμωμένου Δημήτρη Μελισσανίδη και του Χρήστου Αραβίδη που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η ηλεκτρισμένη και αμήχανη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ

Έγινε σε αρκετά… ηλεκτρισμένο κλίμα λόγω του αποτελέσματος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ στην αίθουσα VIP Member του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του κλαμπ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγες ώρες μαζί με τα παιδιά τους στη χριστουγεννιάτικα διαμορφωμένη αίθουσα VIP, ωστόσο ήταν εμφανές πως με εξαίρεση τα μικρά παιδιά άπαντες στον χώρο ήταν με κρύα καρδιά λόγω της δύσκολης για την «Ένωση» βραδιά της Δευτέρας που είχε προηγηθεί.

ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε στον χώρο λίγα λεπτά μετά τις 14:00 μετά από την επίσκεψή του στην ΚΕΔ σε αρκετά… έκρυθμη ψυχολογική κατάσταση, κάτι που ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» μπήκε φουριόζος στην αίθουσα έχοντας εμφανή εκνευρισμό όπως συνέβη και την περασμένη Δευτέρα στο μπουθ από το οποίο παρακολουθεί τα εντός έδρας ματς της ομάδας.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπήρξαν απουσίες που να χρήζουν συζήτησης. Το (αρνητικά) κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Χρήστος Αραβίδης που βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τα Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Ο «Άραβας» καθόταν στο τραπέζι με τους Έλληνες παίκτες (Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπακάκης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος) ωστόσο ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάστασης λόγω της ιστορίας που δημιουργήθηκε τη Δευτέρα και άλλαξε προς το πολύ χειρότερο την επαφή και τη σχέση του με την ΑΕΚ μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σε αντίθετη κατάσταση ψυχολογικά ήταν ο Γιάκομπ Γιόχανσον ο οποίος λόγω νοοτροπίας να βλέπει παραδοσιακά πιο ψυχρά τα πράγματα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο παιχνίδι του. Ο Σουηδός έβγαλε μια βόλτα στον παιδότοπο την μικρούλα -κατάξανθη- κόρη του η οποία έκανε… ντεμπούτο στις εκδηλώσεις της ΑΕΚ. Πιο… λάτιν προσέγγιση έδειχνε να έχει ο Πατρίσιο Ροντρίγκεζ ο οποίος έβγαζε μια… νευρικότητα στο πλαίσιο της γενικότερης κατάστασης, μέχρι να αποχωρήσει μαζί με τους υπόλοιπους… ισπανόφωνους. Λογικό καθώς είχε μάθε την είδηση για τη ληστεία στο σπίτι του.

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ… ΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ «ΜΕΛΙΣΣΑΝ»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημιούργησε ένα πρόγραμμα για τα παιδιά των παικτών και των υπαλλήλων της ομάδας, το οποίο συμπεριλάμβανε και τα νούμερα μίας ακροβάτριας στο χώρο μπροστά από την αίθουσα VIP. Η συγκεκριμένη κοπέλα διασκέδασε τα παιδιά υπό τους ήχους της μουσικής, η οποία σταμάτησε για τις ανάγκες των δηλώσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ζοζέ Μοράις στους εκπροσώπους του Τύπου.

ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΥΛΗΣ-ΛΑΖΑΡΟΣ

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» όλη η ποδοσφαιρική ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων που εργάζονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μεταξύ των προπονητών των μικρών ομάδων της «Ένωσης» που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν και ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος είναι ο τεχνικός της Κ10 και της Κ11 των «κιτρινόμαυρων». Ο Παυλής δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει για λίγο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά, αφού συνυπήρξαν στην Εθνική Ελπίδων πριν από αρκετά χρόνια.

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατεύθυνση από την πορεία της ΑΕΚ και την αρνητική για την «Ένωση» χρονική στιγμή. Από κοντά και οι Ηλίας Ατματσίδης και Χάρης Κοπιτσής οι οποίοι ζουν και αυτοί από μέσα τον σύλλογο και στεναχωριούνται λίγο πιο έντονα, δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν υπάρξει μέλη της πιο δυνατής ΑΕΚ της σύγχρονης ιστορίας, με αποτέλεσμα να χτυπάει λίγο… οξύμωρα στα μάτια τους η σημερινή κατάσταση και βαθμολογική θέση της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK