Η... ιστορική λύση του Ντίντακ

Ο Ντίντακ Βιλά έδωσε πολλές βοήθειες με την Ίντερ στο ανασταλτικό κομμάτι και αν αποδειχτεί επαρκής σε διάρκεια τότε η ΑΕΚ θα βρει μια πολύ αξιόπιστη λύση στην αχίλλειο πτέρνα της όλα αυτά τα χρόνια: Στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η... ιστορική λύση του Ντίντακ
Ίντερ-ΑΕΚ-Ικάρντι-Σιμόες-Γιόχανσον INTIME SPORTS

O Nτίντακ Βιλά έκανε την Κυριακή το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στον αγώνα απέναντι στην Ίντερ στην Ανκόνα. Στην 9η μέρα του ως ποδοσφαιριστής της "Ένωσης", ο Ισπανός πήγε αρκετά καλά ανασταλτικά, δίνοντας αρκετές βοήθειες στα μαρκαρίσματα δείχνοντας να γνωρίζει άριστα τη θέση. Γεγονός απολύτως λογικό για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος κατάφερε να αναγκάσει ομάδες όπως η Μίλαν, η Βαλένθια και η Εσπανιόλ να ασχοληθούν μαζί του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ των "κιτρινόμαυρων" αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και πρόλαβε να βγάλει εμπιστοσύνη για τις τοποθετήσεις και την ανασταλτική του συμπεριφορά. Στο δημιουργικό κομμάτι ο Ντίντακ δεν είχε και τόσο μεγάλη συμμετοχή αφού στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ και κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο είχε ως βασικό μέλημα να καλύψει τα μετόπισθεν.

Όταν ο Ντίντακ φτάσει τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας, φαίνεται πως θα γίνει μια εξαιρετική λύση για την ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας, γεγονός ιδιαίτερα θετικό για την Δέλλα καθώς ο Έλληνας τεχνικός θα διαθέτει δύο ακραία μπακ που θα συμμετέχουν επιθετικά και αμυντικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Όπως και να έχει ο Ισπανός διαθέτει τα στοιχεία που απαιτούνται για να αποτελέσει μία σημαντικότατη μονάδα της ΑΕΚ και αυτό που απομένει να φανεί είναι το πώς θα είναι σε διάρκεια. Αν περάσει το τεστ τότε η "Ένωση" θα βρει λύση σε ένα ζήτημα που την ταλαιπωρούσε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μετά την εποχή του Μιχάλη Κασάπη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα θετικά του Ντίντακ είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος ψάχνει ένα γερό… πάτημα για να κάνει το μεγάλο come back στην καριέρα του η οποία ξεκίνησε με τεράστιες περγαμηνές (αφήνοντας τον Τζόρντι Άλμπα στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας Κ20) και στη συνέχεια παρέμεινε στάσιμη.

Διαβάστε ακόμη

Η μάχη της ενδεκάδας στην επίθεση της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK