Η μαύρη εμφάνιση και η 3η φανέλα που θα συζητηθεί

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη μαύρη εμφάνιση η οποία θα περιλαμβάνει κάποια χρυσά στοιχεία, ενώ αρκετά μεγάλη κουβέντα αναμένεται να προκαλέσει η τρίτη εμφάνιση της «Ένωσης» η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι… ροζ!

Η μαύρη εμφάνιση και η 3η φανέλα που θα συζητηθεί

Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι στην ΑΕΚ επιστρέφει μαύρη φανέλα, η οποία επιλέχθηκε για να συνοδεύσει την ομάδα στη σεζόν 2016-2017. Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προτίμησαν να μην ακολουθήσουν την παραδοσιακή οδό στο συγκεκριμένο κομμάτι αναδεικνύοντας το δεύτερο χρώμα του συλλόγου στην εμφάνιση της νέας περιόδου, επιδιώκοντας να δώσουν ένα διαφορετικό τόνο στη φανέλα της «Ένωσης». Για αυτό επιστρατεύτηκε για πρώτη φορά -στην ΑΕΚ- από τη Nike το χρυσό, το οποίο έχει έντονη παρουσία μέσω των στοιχείων της φανέλας.

Η νέα φανέλα της «Ένωσης» που -τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- προορίζεται για πρώτη θα είναι μαύρη με πολύ λεπτές κίτρινες (ή χρυσαφί) ρίγες, ενώ στο πίσω μέρος, ο αριθμός και το όνομα του κάθε παίκτη θα είναι τυπωμένα με ένα χρώμα που παραπέμπει σε χρυσό και αντανακλά στο φως.

Η 3η φανέλα θα σηκώσει κουβέντα

Για δεύτερη εμφάνιση προορίζεται η ριγέ «κιτρινόμαυρη» την οποία η ΑΕΚ χρησιμοποίησε την περασμένη σεζόν και στους δύο φετινούς επίσημους αγώνες για το Europa League, κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Το εντυπωσιακό (ή παράδοξο) της όλης ιστορίας αποτελεί η εμφάνιση που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή και επιλέχθηκε ως τρίτη. Οι άνθρωποι της ομάδας διάλεξαν έναν χρωματισμό που αν μη τι άλλο δε συνηθίζεται και σε κάθε περίπτωση θα συζητηθεί. Η τρίτη φανέλα της «Ένωσης» θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ροζ!

Σε κάθε περίπτωση παράξενη και ασυνήθιστη επιλογή, που ακόμα κι αν διάβασαν σωστά εμπορικά οι άνθρωποι της «Ένωσης» (έχοντας προφανώς κάτι τέτοιο στο μυαλό τους), το σίγουρο είναι πως υπάρχει ένα μέρος του κοινού της ομάδας που αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, δε θα ενθουσιαζόταν βλέποντας την ΑΕΚ στη συγκεκριμένη χρωματική απόχρωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK