Η μάχη της ενδεκάδας στην επίθεση της ΑΕΚ

Αραβίδης και Τζιμπούρ αναμένεται να διεκδικήσουν... μελλοντικά τη θέση του φορ και στο συγκεκριμένο -κομμάτι- ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Αλγερινό.

Η μάχη της ενδεκάδας στην επίθεση της ΑΕΚ
Κρισάντους-Αραβίδης-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Χρήστος Αραβίδης, Ράφικ Τζεμπούρ και Μακόλεϊ Κρισάντους είναι οι μοναδικοί φορ του ρόστερ, ωστόσο ο Δέλλας έχει να επιλέξει ανάμεσα στους δύο πρώτους ενόψει του αγώνα της επίσημης πρεμιέρας της ΑΕΚ στη Super League με τον Πλατανιά, για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Σύμφωνα με τα όσα έδειξαν οι δύο ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα, ο Αραβίδης δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Αλγερινό, ο οποίος δεν έχει σκοράρει ακόμα στα φιλικά με τη φανέλα της "Ένωσης".

Βεβαίως, από τη στιγμή που απουσιάζει ο Πέτρος Μάνταλος και ο Ντιέγκο Μπουονανότε μετράει μόλις λίγες μέρες στην Ελλάδα και δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί από τον Δέλλα ως βασικός στο ματς απέναντι στους Κρητικούς, υπάρχουν... κενά στην πίσω τριάδα. Ενδεχομένως, λοιπόν να χρησιμοποιηθεί εκεί ο Αραβίδης ως αριστερό εξτρέμ, όπως συνέβη και στον αγώνα με τη Σεβίλλη, ωστόσο όταν Μάνταλος και Μπουονανότε επιστρέψουν, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν, αφού η τριάδα πίσω θα γεμίσει. Τότε Αραβίδης και Τζεμπούρ θα παλέψουν για τη μοναδική θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ από τον Αλγερινό. Ο Αραβίδης έχει καλύτερα πατήματα, έχει καλύτερη επαφή με το σκοράρισμα, δείχνει πιο επικίνδυνος ακόμα και σε ματς που ουσιαστικά δεν καταφέρνει να απειλήσει και προσφέρει μεγάλη βοήθεια, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό. Από την άλλη, ενδεχομένως αν ο Τζεμπούρ ανοίξει λογαριασμό, θα λυθεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αισιοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να θυμηθεί τον... παλιό καλό Τζεμπούρ.

Όπως και να έχει, αν η συζήτηση των τελευταίων ημερών για την απόκτηση φορ δεν γίνει απόφαση, τότε Αραβίδης και Τζεμπούρ θα επωμιστούν το βάρος της γραμμής κρούσης, έχοντας τον Μακόλεϊ Κρισάντους ως τρίτη εναλλακτική.

Διαβάστε ακόμη

Προπονήθηκε κανονικά ο Μάνταλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK