H media day της ΑΕΚ: "Τα καλύτερα έρχονται"

Με τη συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έγινε το πρωί στην αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ η λουξ pre-season media day της «Ένωσης». δύο μέρες πριν από την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας.

H media day της ΑΕΚ: "Τα καλύτερα έρχονται"
INTIME SPORTS

Μιγκέλ Κορδέρο, Χέλντερ Μπαρμπόσα, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Κυριάκος Ανδρεόπουλος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου αφού πρώτα φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας, που σχημάτιζαν ουρές από τις δέκα το πρωί (!) στην πρώτη μέρα της ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

«Οι καλύτερες στιγμές έρχονται» υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Μιγκέλ Κορδέρο και συνέχισε: «Όλους τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα προσπαθώ και εγώ και οι υπόλοιποι να τους βοηθήσουμε ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Ξέρουμε πως ο κόσμος περνάει δύσκολα, εμείς σε κάθε ματς θα μπαίνουμε για να δώσουμε μάχη, ώστε να προσφέρουμε ότι καλύτερο. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα προβλήματα στη χώρα και να μην ζήσουμε δύσκολες μέρες ούτε εμείς οι ξένοι, ούτε φυσικά οι Έλληνες».

Έναν πολύ καλύτερο Μπαρμπόσα υποσχέθηκε στους φίλους της ΑΕΚ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ: «Ξέρουμε όλοι πως η νέα σεζόν έχει απαιτήσεις πολύ περισσότερες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Και είμαστε πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε. Έχουμε ξεκινήσει ήδη να δουλεύουμε καλά και με τις προσθήκες των νέων παικτών που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως είμαστε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω πως τη νέα σεζόν ο κόσμος θα δει έναν πολύ καλύτερο Μπαρμπόσα. Ξέρω πως οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και το επίπεδο διαφορετικό. Και θα είμαι πολύ καλύτερος. Στην ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρυσι υπήρχε. Τώρα έχει ανέβει το επίπεδο και τις ομάδας με τους παίκτες που ήρθαν. Όλο αυτό δίνει σ’ όλους κίνητρο για να δουλέψουν πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο».

H media day της ΑΕΚ: "Τα καλύτερα έρχονται"
INTIME SPORTS

«Η κατηγορία θέλει πολύ τρέξιμο» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Κολοβέτσιος: «Όλα τα παιδιά έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε με διάθεση και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να γίνει σωστή δουλειά. Οι νέοι παίκτες από μέρα σε μέρα μπαίνουν όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας. Είναι όλοι τους πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι το πολύ θετικό. Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κυνηγάμε την νίκη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, χρειάζονται πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ήδη υπάρχει διαφορά στο επίπεδο και τις απαιτήσεις».

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ήταν ο νέος της παρέας στην λουξ media day της ΑΕΚ και στάθηκε περισσότερο στη διαδικασία προσαρμογής του: «Περίμενα πως θα ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστώ και πως θα αργούσα. Όμως αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Από την πρώτες μέρες κατάλαβα πώς η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και έτσι με υποδέχθηκε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα σ’ όλα τα παιχνίδια».

News 24/7

24MEDIA NETWORK