H μεγάλη ανηφόρα του Μπρέσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έβγαλε τις πατερίτσες, συνεχίζει την αποθεραπεία του ωστόσο έχει έναν τεράστιο δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει κοντά στο επιθυμητό επίπεδο.

H μεγάλη ανηφόρα του Μπρέσεβιτς
INTIME SPORTS

Ένα από τα ευχάριστα που διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζουν να διαπιστώνουν όσοι περνούν αρκετές ώρες στα Σπάτα, είναι η εικόνα του Ιβάν Μπρέσεβιτς. Η αποκατάσταση του τραυματισμού του Κροάτη συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς, ο ίδιος απαλλάχτηκε από τις πατερίτσες που τον συνόδευαν σε όλο το προηγούμενο διάστημα και όπως και να το δει κανείς πρόκειται για μια θετική είδηση.

Σε κάθε περίπτωση ο Μπρέσεβιτς έχει έναν υπερβολικά μεγάλο δρόμο να διανύσει προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο στο οποίο βρισκόταν πριν το χειρουργείο στο γόνατο. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη αφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο, τη στιγμή που ποδοσφαιριστές που χειρουργήθηκαν μία φορά έχασαν έδαφος και κάποιοι δεν επανήλθαν ποτέ.

Όπως και να έχει το γεγονός ότι ο "Μπρέλε" άφησε τις πατερίτσες και περπατάει πλέον κανονικά αποτελεί μία πρόοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν πήγε καθόλου διακοπές και παρέμεινε στην Αθήνα ακολουθώντας θεραπεία καθώς έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση.

Διαβάστε ακόμη:

Το ΥΠΑΠΕΝ άφησε πίσω μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK