Η μπάλα στα πόδια του Σκουρλέτη για το γήπεδο

Έγινε η συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Θέτει κάποιες τελευταίες αντιρρήσεις ο Δήμος ωστόσο τελειώνει η δικαιοδοσία του στο θέμα και περνάει στο Υπουργείο.

Η μπάλα στα πόδια του Σκουρλέτη για το γήπεδο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ ανάμεσα στην πλευρά του Υπουργείου, της ΑΕΚ και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, με αντικείμενο συζήτησης την περιβαλλοντική μελέτη του γηπέδου της "Ένωσης" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν σε γενικές γραμμές καλό, ωστόσο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας παρέμεινε πιστός στη μόνιμη γραμμή… στείρας αντίδρασης. Οι μηχανικοί της Dimand που εκπροσωπούν την ΑΕΚ εξήγησαν όλα όσα αφορούν την κυκλοφοριακή μελέτη και τις θέσεις στάθμευσης, ενώ η πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ζήτησαν να κατέβει κι άλλο το ύψος του γηπέδου.

Βέβαια η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να κατεβάσει το ύψος -δεδομένου του γεγονότος ότι είναι κάτω από τον συντελεστή δόμησης της περιοχής- επειδή το ζητάει ο Δήμος ωστόσο η δικαιοδοσία της δημοτικής αρχής επί του θέματος σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ πήρε έγκριση από 19 αρμόδιες υπηρεσίες (από τις 20 συνολικά, μόνο ο Δήμος δεν ενέκρινε τη μελέτη), συνεπώς όλα τρέχουν με κατεύθυνση την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Από εδώ και πέρα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να συζητηθούν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως.

Πλέον το σημαντικό είναι ότι τα πάντα είναι θέμα Υπουργείου, από το οποίο (και από τον Υπουργό Σκουρλέτη) περνάει σε τεράστιο βαθμό το αν θα προχωρήσει ή θα κολλήσει το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γεμάτες τουρμπίνες και -σχεδόν- το απόλυτο σε λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK