Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

H AEK παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου διατηρώντας τις ίδιες -με την προηγούμενη σεζόν- τιμές στις περισσότερες θύρες.

Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

Η οικογενειακή κερκίδα στη Θύρα 21 του ΟΑΚΑ αποτελεί μία από τις βασικές καινοτομίες της εφετινής καμπάνιας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας 2015-16. H AEK ανοίγει το ΟΑΚΑ στην ελληνική οικογένεια και φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να γενικεύσει το κάλεσμα με προοπτική να την επαναφέρει στο γήπεδο, όπως παλιά!

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να είναι… «μαζί στο δρόμο για την κορυφή» απηύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν με σύνθημα: «Ζήσε την επιστροφή»!

Για την περίοδο 2015-16 η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί πάνω σε δύο άξονες: ο πρώτος είναι να επεκτείνει τη σχέση με την ελληνική οικογένεια και να επενδύσει περισσότερο στον στόχο της επιστροφής της στο γήπεδο δημιουργώντας την οικογενειακή κερκίδα στη Θύρα 21 του ΟΑΚΑ σε προνομιακές τιμές για τον πατέρα, τη μητέρα και τα παιδιά και με διοργάνωση special events σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Kidarte αλλά και την Pizza fun. Ο απώτερος στόχος είναι να ανοίξει όλο το ΟΑΚΑ στην ελληνική οικογένεια και να την επαναφέρει αργότερα και στο δικό της γήπεδο.

Ο δεύτερος άξονας ήταν να μην εκμεταλλευτεί την επιστροφή της ομάδας στη Super League και προκειμένου να επιβραβεύσει όσους την στήριξαν στα δύο δύσκολα χρόνια της… εξορίας σε Γ’ Εθνική και Football League η απόφαση ήταν να διατηρηθούν στα εισιτήρια διαρκείας 2015-16 οι ίδιες τιμές με πέρυσι εκτός των ακριβών της Θύρας 29 και των VIP.

Επίσης η ΑΕΚ διατηρεί όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για τα παιδιά ηλικίας 11-17 ετών (έκπτωση 50%), για τους νέους ηλικίας 18-24 ετών (έκπτωση 30%), αλλά και τη δωρεάν είσοδο για τα παιδιά, μόνο που κατεβάζει το όριο στα 10 έτη αντί για τα 12, που ίσχυε μέχρι πέρυσι, για λόγους μεγαλύτερης πληρότητας του ΟΑΚΑ σε πολλά ματς στη Super League σε σχέση με τη Football League

Και ακόμα:

-Διατηρεί τις προνομιακές τιμές για τα ΑΜΕΑ στη θύρα 13 του ΟΑΚΑ, αλλά και για τους φιλάθλους της άνω των 65 ετών

-Διατηρεί τη μαθητική κερκίδα στη Θύρα 23 για την οποία της απονεμήθηκαν τα εύσημα από το Υπουργείο Παιδείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζει από την Τετάρτη 24 Ιουνίου και θα γίνεται στο ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασσιμάτη), ηλεκτρονικά μέσω του www.aekfc.grκαι μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας) και 210-6855830(από κινητά). Το τηλέφωνο του φαξ είναι το 210-6821838και η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Οι ώρες διάθεσης στο ΟΑΚΑ θα είναι από τις 10.00 έως τις 17.00 και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00.]=

Από την Τετάρτη 24 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι σημερινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν πέρυσι, παράλληλα βεβαίως με τις νέες αγορές καρτών.

Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

Η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK