Η Πολωνία κρίνει... κόσμο

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία θα κρίνει το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν την ομάδα. Η περίπτωση του Μακόλεϊ Κρισάντους και ορισμένοι Έλληνες που ενδεχομένως να παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Η Πολωνία κρίνει... κόσμο
Κρισάντους ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω την περασμένη σεζόν, ωστόσο έδειξε ότι διαθέτει κάποια καλά στοιχεία τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για να του δώσουν σίγουρη θέση στο νέο ρόστερ.

Ο Κρισάντους συζήτησε με τους ανθρώπους της "Ένωσης" σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του και όπως όλα δείχνουν το μέλλον του στην ομάδα θα κριθεί κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νιγηριανός επιθετικός έχει κάνει βήματα προόδου στις τελευταίες προπονήσεις, προκαλώντας κάποια θετικά σχόλια στον περίγυρο των Σπάτων καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Κρισάντους έχει μεταμορφωθεί. Σκόραρε στο διπλό του περασμένου Σαββάτου, ήταν πολύ κινητικός και έδειξε να έχει διάθεση να παραμείνει στην ομάδα.

Σημασία έχει ότι μετά το τέλος της προετοιμασίας στην Πολωνία, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, τότε ο Δέλλας θα ξέρει αν θα υπολογίζει στον Κρισάντους ή αν θα πρέπει να κοιτάξει κάποια άλλη περίπτωση επιθετικού. Όπως και να έχει ο "Χρύσανθος" προορίζεται για μια εναλλακτική λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι έχει τα φόντα για να αντεπεξέλθει ως τέτοια (και όχι φυσικά ως βασικός).

Η Πολωνία κρίνει... κόσμο
INTIME SPORTS

Κρίνονται κι άλλοι στην προετοιμασία

Εκτός από τον Μακόλεϊ Κρισάντους δεν αποκλείεται να κριθεί και το μέλλον άλλων ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της ΑΕΚ στην πόλη Οπαλένιτσα της Πολωνίας. Αρχικά αφορά αρχική επιθυμία του Δέλλα το ρόστερ να είναι μαζεμένο προκειμένου να διευκολυνθεί ο τρόπος δουλειάς με όλους τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα ταξίδεψαν για την Πολωνία 26 ποδοσφαιριστές. Με τους τουλάχιστον δύο που θα αποκτηθούν (αριστερός μπακ και μεσοεπιθετικός) οι παίκτες του ρόστερ φτάνουν στους 28.

Οπότε ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιων ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που κριθούν ανεπαρκείς στο διάστημα που η αποστολή της ΑΕΚ μείνει στην Πολωνία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει μια καλή εικόνα ( Πεταυράκης, Γροντής) ωστόσο δεν φαίνεται ότι έχουν πείσει στο 100% και θα κληθούν στην Πολωνία να βελτιώσουν τη θέση τους.

Και οι δύο είναι παιδιά που στήριξαν την ΑΕΚ στα δύσκολα βγάζοντας ένα σημαντικό μέρος της λάντζας στις μικρότερες κατηγορίες, ωστόσο πρέπει και αυτοί να κάνουν το κάτι παραπάνω για να αποδείξουν ότι μπορούν να συμπεριληφθούν στην επόμενη μέρα της "Ένωσης" στην οποία το επίπεδο δυσκολίας θα είναι πιο ψηλό. Καλά στοιχεία υπάρχουν και στους δύο ποδοσφαιριστές, κάτι που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και ο… χρόνος θα δείξει τον τελικό σχηματισμό του ρόστερ της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα εξεταστεί το αν θα μείνουν στην Κ20 ή αν κριθεί σκόπιμο να παραχωρηθούν ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Στράτος Σβάρνας, για τον οποίο το ενδεχόμενο δανεισμού συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη:

Έφτασε στο Ρέμες η ΑΕΚ

Oι αριθμοί των παικτών της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK