Η "πονεμένη" ιστορία των τραυματισμών της ΑΕΚ

Ο Χουάν Ντίας είναι το τελευταίο... θύμα μικροτραυματισμού στα Σπάτα και η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με τη ΑΕΛ θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή. Το... "κιτρινόμαυρο" ιατρικό ιστορικό.

Η "πονεμένη" ιστορία των τραυματισμών της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ιστορία με τους τραυματισμούς στα Σπάτα διευρύνεται. Το μοναδικό θετικό μέσα στην κακοδαιμονία που "τρέχει" την ΑΕΚ είναι πως πρόκειται για θέμα γκίνιας, αφού -τουλάχιστον για την ώρα και- με εξαίρεση τον τραυματισμό του Βάργκας δεν έχουν προκύψει άλλοι μυϊκοί.

Ο Μάνταλος όταν τραυματίστηκε συγκρούστηκε με τον Γκάλο στη διεκδίκηση μιας κεφαλιάς, ο Λέσκοτ υπέστη ζημιά στο γόνατο κάνοντας… στατικό ποδήλατο στο διήμερο ρεπό, ο Ντίντακ χτύπησε μετά από ένα μαρκάρισμα του Μανωλά, η κατάσταση του Αλμέιδα με τη μέση επιδεινώθηκε μετά από μια σύγκρουση, ενώ ο Σιμόες, που ταλαιπωρείται καιρό από τη γνωστή τενοντίτιδα, χειροτέρεψε από μία κλοτσιά που δέχτηκε στο φιλικό στο Περιστέρι και άλλη μία στο ματς με τον Ηρακλή.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Ο άλλος μυϊκός τραυματισμός που βγήκε, αλλά ανήκει στο παρελθόν ήταν αυτός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η δική του περίπτωση ωστόσο ήταν διαφορετική. Διότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είχε κάνει "γεμάτη" προετοιμασία, φόρτσαρε απότομα μετά το φιλικό με την Ανόρθωση και έπεσε -προσωρινά- θύμα του… υπερβάλλοντος ζήλου να δείξει πράγματα στον Κετσπάγια.

Ο ΝΤΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ

Στο απουσιολόγιο μπήκε πλέον το όνομα του Χουάν Ντίας, ο οποίος υπέστη μια κάκωση στην προπόνηση του Σαββάτου και την Κυριακή θα διευκρινιστεί η συμμετοχή του η μη στην αποστολή για τη Λάρισα. Η απόφαση θα παρθεί ανάλογα με το αν οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει ή όχι.

Βέβαια, μετά την επιστροφή του Ντίντακ στη δράση έπειτα από τον μεσοβδόμαδο -επιπόλαιο- τραυματισμό του, ο Ουρουγουανός δεν έδειξε από τον Κετσπάγια να υπολογίζεται για βασικός. Όπως κι αν το δει κανείς πάντως είναι ένα ζήτημα αν δεν καταφέρει να είναι στον κάμπο, καθώς πρόκειται για μια επιλογή λιγότερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τηλέφωνο από το... χειρουργείο για τον Λέσκοτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK