Η πρωταθλήτρια των ντέρμπι ΑΕΚ!

Σημάδι τίτλου; Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει. Ωστόσο δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει βγει αλώβητη και στα τρία ντέρμπι που έχει δώσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ποιος είναι ο παίκτης... κλειδί των μεγάλων ματς και το αγαπημένο... στο 90'.

Η πρωταθλήτρια των ντέρμπι ΑΕΚ!

Σαν σήριαλ είναι όλα τα ντέρμπι που' χει παίξει η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο της Super League Σουρωτή. Έχουν λίγο απ' όλα, ειδικότερα όμως μπόλικο σασπένς με ανατροπές, διαμάχες, αποβολές... μίση και στο τέλος μπόλικη αγάπη, καθώς σε κανένα από τα τρία η Ένωση δεν "μέτρησε" βαθμολογική απώλεια.

Εάν τα ντέρμπι δίνουν τίτλο, τότε ο "δικέφαλος" δίκαια μπορεί να θεωρηθεί πρωταθλητής στη συγκεκριμένη κατηγορία, σ' αυτή την προσωπική σύγκρουση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, στο τέλος θα κάνει "ταμείο" αφού και με τους 7 βαθμούς που' χει αποκομίσει από τους έτερους τρεις διεκδικητές, βρίσκεται στην κορυφή με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με 18 και 20 βαθμούς αντίστοιχα χρωστάνε το τελευταίο ματς 11ης αγωνιστικής.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...

Η πρωταθλήτρια των ντέρμπι ΑΕΚ!
EUROKINISSI

Το πρώτο της ντέρμπι για φέτος η ΑΕΚ το έπαιξε στο ΟΑΚΑ την 5η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά κατάφερε να το ανατρέψει παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 3-2 στο 90'. Η ΑΕΚ πήγε από την... κόλαση στον "παράδεισο" μέσα σε 25 λεπτά για να καταφέρει να εξασφαλίσει το πρώτο "τρίποντο" σε "κλάσικο".

Εν συνεχεία, τη 10η μέρα φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ, τον οποίο κέρδισε 1-0, ενώ είχε μείνει με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Αραούχο για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ματς.

Τρίτο και τελευταίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Πίσω στο σκορ 1-0 με το... καλημέρα από γκολ του Μολέντο, αλλά και πάλι μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις και να μείνει μόνη αήττητη μεταξύ των Big-4 στα ντέρμπι, έχοντας δώσει και τα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η πρωταθλήτρια των ντέρμπι ΑΕΚ!

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και στα τρία ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Με τους "ερυθρόλευκους" ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Πέτρο Μάνταλο για το γκολ της ανατροπής, ενώ με τους άλλους δύο σκόραρε προσφέροντας στην ΑΕΚ τέσσερις υπερπολύτιμους βαθμούς στην κούρσα τίτλου των "κιτρινόμαυρων".

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Την 14η αγωνιστική υπάρχει ένα ντέρμπι σε εκκρεμότητα μεταξύ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα όμως μπορούμε να δούμε τι έχουν μαζέψει οι τρεις μεγάλοι στα κορυφαία ματς της Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός, όπως και η ΑΕΚ, έχει βγάλει τη σειρά των ντέρμπι του πρώτου γύρου με μόλις τρεις βαθμούς. Ήττες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, νίκη με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Δυνατός στη "Λεωφόρο" ο Παναθηναϊκός που νίκησε τον Ολυμπιακό, είχε την ΑΕΚ μέχρι τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το απόλυτο. Η συγκομιδή του μέχρι στιγμής σε ντέρμπι είναι 4 βαθμοί.

Και τέλος ο ΠΑΟΚ, στα δύο ντέρμπι που έβγαλε επί αθηναϊκού εδάφους με ΑΕΚ και Ολυμπιακό επέστρεψε στην Τούμπα με μηδέν βαθμούς και γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK