Η ΑΕΚ δεν αλλάζει την υπερασπιστική γραμμή

Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να παραδώσει η ΑΕΚ στον Αθλητικό Δικαστή Σπύρο Καποδίστρια το υπόμνημά της στη νομική της διαμάχη με τον ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει υπερασπιστική γραμμή το νομικό επιτελείο της Ένωσης, υπάρχει αισιοδοξία ύστερα και το υπόμνημα του διαιτητή Κομίνη.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
lisandrou EUROKINISSI

Η διορία για την κατάθεση των υπομνημάτων στο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ για τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ λήγει το πρωί της Τετάρτης (19/3) με τις δύο ομάδες να καταθέτουν τότε τα απαραίτητα έγγραφα.

Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο", το νομικό επιτελείο με τον Μηνά Λυσάνδρου και την Έλλη Ρίζου τα έχει όλα... ρυθμισμένα και θα καταθέσει το υπόμνημα με την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να υποστεί τις συνέπειες του νόμου για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και διεκόπη το ντέρμπι κατόπιν της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Στην Ένωση πιστεύουν ότι έχουν στοιχειοθετήσει επαρκώς τους ισχυρισμούς του, γεγονός που κρατά την υπερασπιστική γραμμή τους ακλόνητη, χωρίς να αναμένεται η προσθήκη περισσότερων στοιχείων στο υπόμνημα που θα κατατεθεί στον Αθλητικό Δικαστή, Σπύρο Καποδίστρια.

Δεν αποκλείεται πάντως, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, στην ΑΕΚ να ασχοληθούν με τις διευκρινίσεις του διαιτητή Γιώργου Κομίνη στο δικό του υπόμνημα που έφτασε στα χέρια των αρμόδιων, προσθέτοντας κι αλλά "όπλα" στην υπεράσπιση.

Εφόσον κατατεθούν τα δύο υπομνήματα την Τετάρτη, από εκεί και έπειτα θα μετράμε αντίστροφα μέχρι την απόφαση του Καποδίστρια για να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα κομμάτια στο παζλ αυτής της "μάχης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK