Απογοήτευση Βράνιες για Μαϊστόροβιτς...

Την απογοήτευσή του που έφυγε από την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς εξέφρασε ο διεθνής αμυντικός Ογκνιέν Βράνιες. Ο στόπερ της Ένωσης θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σουηδού κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Να δουλέψει εκ νέου στο μέλλον με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ελπίζει ο Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός με δημοσίευσή του στα social media εξέφρασε την απογοήτευσή του όσον αφορά το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Σουηδό, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε το δέσιμο που είχε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ελληνικής ομάδας, αποκαλώντας τον φίλο.

Χαρακτηριστικά ο Βράνιες έγραψε: "Ήσουν το αφεντικό που έγινε φίλος. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με έφερες στην ΑΕΚ, χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι πολύ λυπημένος και στεναχωρημένος που μας αφήνεις. Εύχομαι να δουλέψουμε ξανά μαζί στο μέλλον."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βράνιες αποτελεί επιτυχία του Μαϊστόροβιτς κατά την πορεία του στην ΑΕΚ, καθόσον αυτός τον συνέστησε και ο Βόσνιος δικαίωσε τον Σουηδό που τον επέλεξε με τις εμφανίσεις του φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK