H σύμβαση της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ και η "απάντηση" στον Γιαννακόπουλο

Η "απάντηση" της ΑΕΚ στις κατηγορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν άμεση. Οι "κιτρινόμαυροι" επιβεβαίωσαν ότι υπέγραψαν διετή συμφωνία με το ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα από που προκύπτουν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο συμφωνιών.

H σύμβαση της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ και η "απάντηση" στον Γιαννακόπουλο

" Υπογραφές ανάμεσα σε ΟΑΚΑ και ΠΑΕ ΑΕΚ υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας" ήταν η ατάκα... φωτιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που μίλησε στον Sport24 Radio 103,3.

Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια!

Πράγματι, η ΑΕΚ υπέγραψε σήμερα τη νέα, διετή της σύμβαση με το ΟΑΚΑ (η τελευταία, καθώς θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο). Η συμφωνία υπογράφει σήμερα, αφού στην Ένωση ήθελαν να είναι εντός των προθεσμιών και δεν έχει κάποια σχέση με το "Athens Alive".

Σχετικά με το οικονομικό κομμάτι των συμφωνιών ΑΕΚ-ΠΑΟ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα οι "πράσινοι" πληρώνουν 600.000 ευρώ, ενώ οι πρωταθλητές 270.000 ευρώ.

Η διαφορά προκύπτει λόγω της διαφορετικής χρήσης.

Η Ένωση χρησιμοποιεί το γήπεδο δύο φορές το μήνα, ενώ έχει επωμιστεί τα έξοδα για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο. Σημειώνεται επίσης ότι στη συμφωνία ΑΕΚ - ΟΑΚΑ υπάρχει δικλείδα ασφαλείας στο 15% των εσόδων του "δικεφάλου", όπως άλλωστε προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.

Επίσης, από την κιτρινόμαυρη πλευρά προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός στο Κλειστό του ΟΑΚΑ δραστηριοποιείται καθημερινά με προπονήσεις, ενώ εκεί στεγάζονται και οι ακαδημίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK