Δέλλας: "Για τη νίκη και στο "Καραϊσκάκης"

Διαφορετικό από το περσινό θα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο επεσήμανε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη ανεξάρτητα από την έδρα.

Δέλλας: "Για τη νίκη και στο "Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

"Μία αγχωτική νίκη, αλλά νίκη... Αυτό που θέλαμε εξ αρχής: να πλησιάσουμε στην κορυφή. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδίως στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι και κάναμε καθαρές φάσεις για γκολ. Ο Ατρόμητος ισορόπησε το ματς στην επανάληψη κι αυτό μας άγχωσε κάπως. Τα παιδιά δεν παράτησαν το ματς και δικαιωθήκαμε στο τέλος. Αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, υπάρχει διακοπή τώρα και προχωράμε γιατί το πρόγραμμα είναι δύσκολο στη συνέχεια".

Για την οπισθοχώρηση του Μάνταλου κι αν του βγήκε η επιλογή: "Έχω ξαναπεί ότι ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας και με ομάδες που μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς, ειδικά στην έδρα σου πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς, θεώρησα ότι ο Πέτρος έχοντας φάτσα την εστία και όχι με πλάτη θα έκανε καλύτερο παιχνίδι. Να περνούν πιο εύκολα οι φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε αυτό. Στο δεύτερο ισορρόπησε ο Ατρόμητος και μη ξεχνάμε ότι ο Πέτρος ήρθε από ένα μακρύ τραυματισμό, ήρθε η κούραση. Στόχος μου είναι όταν στήνω την ομάδα είναι να βλέπω πια ομάδα έχω απέναντί μου, τι μπορεί να γίνει και να παίρνουμε πάντα τη νίκη".

Για την απόφασή του να αφήσει εκτός 11άδας τον Μπουονανότε: "Ήταν λόγοι τακτικής".

Για τις αποφάσεις του στην τακτική και την 11άδα: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κάθε αντίπαλο έχει τις ιδιαιτερότητές του, κάθε ομάδα έχει υπέρ και κατά. Κάθε προπονητής, και ειδικά όταν είναι στην ΑΕΚ που κυνηγάει αποτέλεσμα και θετικό αποτέλεσμα, προσπαθεί να τους χωρέσει όλους. Οι θέσεις είναι 11 όμως... Δεν μένω στα πρόσωπα, αλλά μένω στην ομάδα. Όσους περισσότερους παίκτες έχουμε που ανα πάσα στιγμή μπορούν".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό κι αν είναι κρας τεστ: "Δεν υπάρχουν κρας τεστ. Είναι ντέρμπι, τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο προπονητής πρέπει να διαβάζει τον αντίπαλο, τι μπορεί να κάνει με τα υλικά που έχει στα χέρια του. Σε όποια έδρα κι αν πάμε, πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη. Αυτό το σκεπτικό έχω και αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου. Είναι άλλο να κάνεις κάποιο λάθος κι άλλο να κάνεις κάποιο λάθος προσπαθώντας όμως να κάνεις το... σωστό".

Για το αν θα "πατήσει" στο περσινό ματς στο Καραϊσκάκη: "Όχι δεν υπάρχει καμία σχέση. Είμαστε άλλη ομάδα φέτος. Πάντα περισσότερα περιμένω και περιμένω βελτίωση και στις προπονήσεις και στα ματς. Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Οι παίκτες πρέπει να δίνουν το 100% και αυτό ζητάω απ' αυτούς, είτε είναι στην 11άδα είτε έρχεται ως αλλαγή".

Για μία κουβέντα που είχε με τους παίκτες του μέσα στην εβδομάδα κάνοντας λόγο μαζί του για το "εγώ που πρέπει να είναι κάτω από το εμείς" κι αν αυτή η συζήτηση είχε θέμα με τις επιλογές του στη σημερινή 11άδα: "Οι συζητήσεις που κάνω με τους παίκτες μου από τη στιγμή που δεν βγαίνουν από μένα, θα πρέπει να είστε κι εσείς προσεκτικοί πως τις μεταφέρετε... Είναι επικίνδυνο να ξέρεις τη μισή... αλήθεια".

Διαβάστε ακόμη:

VIDEO: Ο ανακουφισμένος Μπαρόχα φιλά το δοκάρι

ΕΚ - Ατρόμητος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK