Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επίθεση στον Μπίκα

Γενναίες αποφάσεις και όχι διακοπή του πρωταθλήματος ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ με τοποθέτηση της για τη νέα επίθεση κατά στελέχους της ΚΕΔ. "Το σύστημα και τα φερέφωνα του αντιστέκονται σθεναρά", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επίθεση στον Μπίκα
aek shma

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Καμόρα του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε με νέο –εντός λίγων ημερών- χτύπημα και επαναλαμβάνει αυτό που από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επισημάνει. Δίνει τη μάχη -με όσα μέσα της έχουν απομείνει- για την επικράτηση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σύστημα και τα φερέφωνα του αντιστέκονται σθεναρά νομίζοντας βλακωδώς ότι έχουν δημιουργήσει δήθεν άλλοθι, ενώ την ίδια ώρα στοχοποιούν -μέσω του φιλικού Τύπου- συστηματικά τα θύματά τους.

Την ώρα που οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA μπορούν πλέον -έχοντας την πλήρη ευθύνη και τον έλεγχο της κατάστασης- να καταλάβουν χειροπιαστά ποια είναι η καρδιά αυτού του συστήματος, που τόσα χρόνια κρατάει σιδηροδέσμιο προς όφελός του το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ελληνική Πολιτεία καλείται να επισπεύσει τις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης.

Οι αναβολές δεν εξυπηρετούν κανέναν, γενναίες αποφάσεις χρειάζονται για να επικρατήσουν οι νόμοι του ελληνικού Κράτους και οι κανονισμοί της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που επί τόσα χρόνια λυμαίνεται το ποδόσφαιρο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!
Καραπαπάς: "Μόνο εμάς θίγει η διακοπή"
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού
Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!
Καταδικάζει και τη νέα επίθεση ο Ολυμπιακός
"Καμία υποχώρηση απέναντι στην Μαφία"

News 24/7

24MEDIA NETWORK