H... χλωμή περίπτωση Σκόκο

Δύσκολη η περίπτωση του Αργεντίνου για την ΑΕΚ αφού η κατάσταση είναι στο χέρι της Νιούελς Ολντ Μπόις που τον δεσμεύει με συμβόλαιο. Το βάρος κυρίως στους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς που εξετάζονται.

H... χλωμή περίπτωση Σκόκο
Σκόκο INTIME SPORTS

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο -σε σχέση με πριν- μια φημολογία η οποία θέλει την ΑΕΚ να πλησιάζει πιο πολύ τον Νάτσο Σκόκο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη τον τελευταίο καιρό σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του «υδραυλικού».

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της «Ένωσης» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες προκειμένου να ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα» τον Σκόκο, ωστόσο αυτό είναι εξορισμού δύσκολο για τον απλούστατο λόγο ότι η υπόθεση δεν είναι ούτε στο χέρι της ΑΕΚ, αλλά ούτε στου ποδοσφαιριστή.

Με δεδομένο το γεγονός ότι ο Σκόκο δεν θα δείξει κάποια διάθεση να τα… τσουγκρίσει με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά τη στιγμή που ο προπονητής σε αυτή είναι και φίλος του, η Νιούελς είναι εκείνη που έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.

Ο αργεντίνικος σύλλογος δαπάνησε αρκετά χρήματα για να εντάξει τον Σκόκο στο δυναμικό του και δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον χαρίσει ή ακόμα και να τον δανείσει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει ποτέ οριστικά την πόρτα στην ΑΕΚ, αφού επιθυμία του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην «Ένωση», ωστόσο όπως όλα δείχνουν για να συμβεί αυτό, θα απαιτηθεί να υπάρξει ένα καλύτερο τάιμινγκ.

Σαφέστατα στις μεταγραφικές ιστορίες ποτέ δεν πρέπει να λες… ποτέ, αλλά φαίνεται ότι η ΑΕΚ θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στις άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που επεξεργάζεται ο τεχνικός της διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Όπως και να έχει το όνομα του Σκόκο δεν αποκλείεται να επανέλθει πιο σοβαρά στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα στο προσεχές μέλλον καθώς θα αποτελεί πάντα μια περίπτωση στην οποία η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας της ΑΕΚ τρέφει βαθιά ποδοσφαιρική εκτίμηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK