Ιατρική σύσκεψη κορυφής για το... μυστήριο Αλμέιδα

Ο Πορτογάλος killer συνεχίζει να πονάει, μετά τον Ηρακλή χάνει μάλλον και Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ άρχισαν να...ψάχνονται. Επίκειται μίτινγκ με την παρουσία και του Λάκη Νικολάου για επανεκτίμηση της κατάστασης του Αλμέιδα,που είχε...παρελθόν μέσης και στην Μπεσίκτας

Ιατρική σύσκεψη κορυφής για το... μυστήριο Αλμέιδα
almeida ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ούγκο Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απομακρύνεται όλο και περισσότερο αφού ο Πορτογάλος δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί. Οι ενοχλήσεις στη μέση παραμένουν αν και ο άσος ακολουθεί θεραπεία εδώ και περίπου 10 μέρες και παρά το γεγονός ότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή. Το παραπάνω από μόνο του καθιστά πιο...σύνθετο το πρόβλημα του 32χρονου φορ, για αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μίτινγκ στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ παρουσία και του Λάκη Νικολάου, προκειμένου να γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης.

Στο παρελθόν,κατά τη θητεία του στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας, ο Αλμέιδα είχε αντιμετωπίσει ξανά θέμα με τη μέση του και το ξεπέρασε γρήγορα. Στην ΑΕΚ ήλπιζαν να συμβεί κάτι παρόμοιο και αυτή τη φορά αλλά από ότι φαίνεται θα χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή και δεύτερο ματς μετά από εκείνο με τον Ηρακλή. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν υπάρξει κάποια βελτίωση ή κάποια ενδεχόμενη αλλαγή στη θεραπεία, όμως σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος είναι αουτσάιντερ για το ντέρμπι που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Λύνει" τα... χέρια του Κετσπάγια ο Μάνταλος
Τι ισχύει με τους τραυματίες ενόψει Καραϊσκάκη
Ο Αλμέιδα απάντησε σε οπαδό της Μπεσίκτας: "Μπάσταρδος όχι, ζώο ναι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK