Ίσως και το βράδυ ο Πογέτ στην Αθήνα για ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ακόμη και ενδεχόμενο να φτάσει άμεσα στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Ίσως και το βράδυ ο Πογέτ στην Αθήνα για ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να πει το "ναι". Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε σημείο κορύφωσης, ενώ δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός τεχνικός να μπει ακόμη και το βράδυ της Τρίτης (27/10) στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς άλλωστε δεν ακολούθησε την "κιτρινόμαυρη" αποστολή στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου καθώς ο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Πογέτ. Αν ευοδωθούν λοιπόν οι συζητήσεις, οι οποίες προς το παρόν βαδίζουν σε καλό δρόμο, τότε ο πρώην τεχνικός της Σάντερλαντ θα έρθει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Να σημειωθεί βέβαια πως το όνομα του Γκους Πογέτ είναι υποψήφιο και για τον πάγκο της Άστον Βίλα, η οποία πρόσφατα απέλυσε τον Τιμ Σέργουντ και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί άμεσα και έξυπνα αν θέλει να κερδίσει την κούρσα διεκδίκησής του...

Το Who is Who του Πογέτ

Ο 46χρονος Ουρουγουανός τεχνικός θεωρείται πολύ καλή περίπτωση για την ΑΕΚ, αφού πέραν της ισχυρής προσωπικότητας, διαθέτει και παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα δουλεύοντας ως τεχνικός της Σάντερλαντ από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Ο Πογέτ είχε οδηγήσει τις "μαύρες γάτες" μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του, ωστόσο η αποχώρησή του από αυτό οφείλεται στα άσχημα αποτελέσματα πριν από το τέλος της συνεργασίας.

Πέραν από την… Πρέμιερ εμπειρία του στον πάγκο της Σάντερλαντ, ο Γκουστάβο Πογέτ πέρασε και από τη Λιντς ως βοηθός του Ντένις Γουάιζ ενώ υπήρξε και βοηθός του Χουάντε Ράμος στην Τότεναμ. Πρώτη ομάδα που προπόνησε ως πρώτος τεχνικός ήταν η Μπράιτον την οποία οδήγησε στην Τσάμπιονσιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πογέτ ο εκλεκτός της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK