Καθαρά θέμα... ελάχιστου χρόνου για Μπουονανότε

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε τελειώνει τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα πριν το ταξίδι στην Αθήνα. Την Παρασκευή ή το Σάββατο είναι το πιθανότερο να προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Αργεντινός.

Καθαρά θέμα... ελάχιστου χρόνου για Μπουονανότε

O Ντιέγκο Μπουονανότε μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με τη Γρανάδα για τη συνεργασία των δύο πλευρών προκειμένου ο Αργεντινός να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι με την ΑΕΚ, τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν πριν από το ταξίδι του στην Αθήνα. Να θυμίσουμε ότι προχθές έφτασε στην Ισπανία ο ατζέντης του ποδοσφαιριστής Μάξι Πρα προκειμένου να δώσει και αυτός το "παρών" στη λύση της συνεργασίας του με τη Γρανάδα.

Ο μοναδικός λόγος που ο Μπουονανότε δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για την Αθήνα, είναι γιατί το ταξίδι του αφορά μόνιμη εγκατάσταση και υπολείπεται η ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών. Ούτως ή άλλως η συμφωνία του με την ΑΕΚ είναι δεδομένη και η ένταξή του στην ομάδα είναι κάτι που περιμένει και ο ίδιος πολύ. Ήδη έχει διαλέξει τον αριθμό στη φανέλα προχωρώντας σε μία… προβλέψιμη επιλογή: Ζήτησε το 30 που φορούσε στη Ρίβερ, δείχνοντας ότι θέλει να συνεχίσει το πράγμα από εκεί που το… άφησε στην καλύτερη περίοδο της ζωής του η οποία άλλαξε απότομα μετά το δυστύχημα.

Αρχικά, το ταξίδι του Ντιέγκο Μπουονανότε επρόκειτο να έρθει νωρίτερα στην Αθήνα , ωστόσο -όπως είπαμε και πριν- το γεγονός ότι ο παίκτης θα ταξίδευε για μόνιμη εγκατάσταση καθυστέρησε λίγο την υπόθεση. Ο El nano δεν αποκλείεται αν ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακόμισης να μπει στο αεροπλάνο ακόμα και σήμερα προκειμένου να βρεθεί στην Αθήνα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την ακριβή ώρα και μέρα άφιξης.

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα η άφιξη του Μπουονανότε θα γίνει σήμερα, με περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να φτάσει ο Αργεντινός στην Αθήνα την Παρασκευή ή το Σάββατο. Στην ΑΕΚ, πάντως, περιμένουν το τελικό ΟΚ του ποδοσφαιριστή (για το τέλος των διαδικαστικών) προκειμένου να κλείσουν τα εισιτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK