Κετσπάγια: "Αλλους τους κάνετε θεούς, άλλους τους θάβετε 10 μέτρα κάτω από τη γη!"

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου του AEL FC Arena, όταν δέχθηκε ερώτηση για τις υποτιθέμενες επαφές του με την Ανόρθωση. Δείτε τι απάντησε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Κετσπάγια: "Αλλους τους κάνετε θεούς, άλλους τους θάβετε 10 μέτρα κάτω από τη γη!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το που τελείωσε το ματς στην Λάρισα, με το μεγάλο "διπλό" της ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια εξύμνησε την "κατάθεση καρδιάς" των παικτών του, τους οποίους και ευχαρίστησε. Στη συνέντευξη Τύπου όμως, που πήγε μια ερώτηση που δεν είχε να κάνει με το ματς (αλλά με την...Ανόρθωση) αρκούσε για να ξεσπάσει. Λες και την περίμενε...

Ιδού τι τόνισε:΅ "Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Τι να συζητάμε τώρα; Εγώ κέρδισα ένα παιχνίδι σήμερα και περιμένω να επιβιώσω άλλη μια εβδομάδα. Έτσι πλέον θα συνεχίζεται αυτό. Μια μέρα κάποιον τον κάνετε θεό και μια μέρα τον θάβετε δέκα μέτρα κάτω από την γη. Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στην δουλειά μου. Χάσαμε ένα ντέρμπι που δεν θέλαμε να χάσουμε. Αλλά συνέβη. Σ’ ένα ντέρμπι υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Ένα ντέρμπι όμως, δεν σου δίνει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αλλά τα παιχνίδια, σαν το σημερινό είναι που δίνουν το πρωτάθλημα, αν πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα".

Για την αποβολή μετά την λήξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου : "Κερδίσαμε το παιχνίδι και αντί να μπούμε μέσα να πανηγυρίσουμε, κάναμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Δεν είδα τι έγινε. Δεν έχει σημασία αν προκλήθηκε ή όχι. Δεν είχε καμία δουλειά όμως ο παίκτης να μπει στο γήπεδο και να πάει στο διαιτητή ή σε αντίπαλο. Έπρεπε να μπει στα αποδυτήρια και να πανηγυρίσει που κερδίσαμε. Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή".

Για το ματς στην Λάρισα : " Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίκτες που έπαιξαν από την αρχή πρώτη φορά στην ενδεκάδα. Ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας που έπαιξαν για πρώτη φορά πίσω από τον επιθετικό και ο Αραβίδης ήταν σε πολύ καλή μέρα, αλλά και ο Πλατέλλας που έβαλε δυο γκολ. Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί σε μια δύσκολη έδρα κερδίσαμε. Μείναμε και με δέκα παίκτες και δυσκολευτήκαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK