Κίνδυνος τιμωρίας τριών αγωνιστικών για Πατίτο

Ποιους αγώνες κινδυνεύει να χάσει ο Πατίτο Ροντρίγκες για το χτύπημα εκτός φάσεις στον Φιγκέϊρας.

Ο Πατίτο Ροντρίγκες κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών για το χτύπημα εκτός φάσης στον Φιγκέιρας, παρά το γεγονός ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψη διαιτητή, βοηθού και 4ου και δεν αντίκρισε ποτέ την κόκκινη κάρτα.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα επειδή «η φάση διέλαθε της προσοχής του διαιτητή» είναι δυνατή η χρήση βίντεο «είτε αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας από οποιαδήποτε Π.Α.Ε. της ίδιας κατηγορίας».

Ο Πατίτο λοιπόν, κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών για βιαιοπραγία αφού πρώτα κληθεί σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League. Εφόσον τιμωρηθεί θα χάσει τα παιχνίδια με Λάρισα και Πανιώνιο στις 17 και 22 Οκτωβρίου αντίστοιχα για το πρωτάθλημα και τον αγώνα με την Κέρκυρα στις 25 του μήνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χτύπημα για κόκκινη του Πατίτο
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα