Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

Ο Κιθ Χάρις έβγαλε με το... ζόρι ορισμένες λέξεις για το ενδεχόμενο εισόδου του ίδιου και της οικογένειας Βιντιάδη στην ΑΕΚ.

Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

"Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο", ανέφερε ο Άγγλος τραπεζίτης στην εφημερίδα "Sportday".

"Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη", τόνισε αρχικά ο Κιθ Χάρις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις τόνισε: "Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιθ Χάρις θα είναι στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες με σκοπό να βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της Ένωσης.

brexit ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

Βρετανία κλείσε την πόρτα και γρήγορα

Να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητούν ομόφωνα οι έξι ιδρυτικές χώρες της ΕΕ. Δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι "της γάτας με τον ποντίκι", αξιώνοντας αντικατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού... με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

brexit BREXIT

Το κυνικό σχέδιο Σόιμπλε για Ε.Ε. και Brexit

Σύμφωνα με το σχέδιο δεν θα επιτραπεί "κανένας αυτοματισμός" προκειμένου να έχει η Μ. Βρετανία "πρόσβαση στην ενιαία / εσωτερική αγορά της Ε.Ε.". Εάν μπορούσε να απολαμβάνει στο μέλλον εκτεταμένα πλεονεκτήματα χωρίς να είναι μέλος της Ε.Ε. αυτό θα μπορούσε να βρει μιμητές κάτι που το Βερολίνο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πρώτη Σελίδα