Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

Ο Κιθ Χάρις έβγαλε με το... ζόρι ορισμένες λέξεις για το ενδεχόμενο εισόδου του ίδιου και της οικογένειας Βιντιάδη στην ΑΕΚ.

Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

"Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο", ανέφερε ο Άγγλος τραπεζίτης στην εφημερίδα "Sportday".

"Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη", τόνισε αρχικά ο Κιθ Χάρις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις τόνισε: "Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιθ Χάρις θα είναι στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες με σκοπό να βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της Ένωσης.

Γαλλία 'ΠΙΣΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ'

Carla Bruni: Αναβάλλει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου για χάρη του Nicolas Sarkozy

Η τέως Πρώτη Κυρία στα Ηλύσια Πεδία, ακολουθώντας τις παρακλήσεις του συζύγου της, αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς για να μην συμπέσει με την προεκλογική περίοδο του Νικολά Σαρκοζί

eurovision EUROVISION 2016

Τα στοιχήματα στέλνουν την Ελλάδα 'σπίτι' της

Στις 10 Μαΐου ανοίγει αυλαία ο 61ος ευρωπαϊκός διαγωνισμός μουσικής, με το τραγούδι της Ελλάδας να διαγωνίζεται για μια θέση στον τελικό, εμφανιζόμενη δεύτερη στον πρώτο ημιτελικό και όλα τα στοιχήματα να τη θέλουν να αποκλείεται (vids)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πρώτη Σελίδα