Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

Ο Κιθ Χάρις έβγαλε με το... ζόρι ορισμένες λέξεις για το ενδεχόμενο εισόδου του ίδιου και της οικογένειας Βιντιάδη στην ΑΕΚ.

Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

"Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο", ανέφερε ο Άγγλος τραπεζίτης στην εφημερίδα "Sportday".

"Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη", τόνισε αρχικά ο Κιθ Χάρις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις τόνισε: "Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιθ Χάρις θα είναι στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες με σκοπό να βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της Ένωσης.

NEWSLETTER:
FOLLOW CONTRA:
Βαρουφάκης ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε τι του είπε στο αυτί ο Ντάισελμπλουμ

"Οι έχοντες θα χτυπηθούν και θα χτυπηθούν αλύπητα" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Τι θα κάνει με το αφορολόγητο και τον ΦΠΑ. Αποκάλυψε τι του είπε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί, στο τέλος της συνέντευξης τύπου στην Αθήνα

Κοινωνία ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Ψάξτε γύρω από τη σχολή για τον Γιακουμάκη

Νέα στοιχεία για τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη έφερε στο φως η χθεσινοβραδυνή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Οι φωνές στις τουαλέτες, το χαμένο μπρελόκ, το μοναστήρι και η έκκληση της δημοσιογράφου οι έρευνες να επικεντρωθούν γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα