Κολοβέτσιος στο Contra.gr: "Ζητάμε εμπιστοσύνη από τον κόσμο"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr μετά τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη, την οποία χαρακτήρισε ιστορική, στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα της "Ένωσης" σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να περιβάλει την ομάδα με εμπιστοσύνη. Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη και δείτε το VIDEO.

Κολοβέτσιος στο Contra.gr: "Ζητάμε εμπιστοσύνη από τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Σεβίλλη, έχοντας όμως βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τους αγώνες που έδωσε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ένας από τους διακριθέντες της "Ένωσης", ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr για την εμφάνιση των "κιτρινόμαυρων".

Ο 24χρονος αμυντικός τόνισε πως ήταν μία ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ, αφού αντιμετώπιζε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας, τονίζοντας πως είναι έργο του προπονητή της, Τραϊνού Δέλλα. Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο να περιβάλει με εμπιστοσύνη την ομάδα, καθώς όπως σχολίασε χαρακτηριστικά "πάει να χτιστεί κάτι καλό".

Αναλυτικά:

Δημήτρη, πρώτο τεστ για την ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους. Πολύ καλή εικόνα και πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα ματς της προετοιμασίας. Ένα πρώτο σχόλιο για τον αγώνα, πώς το ζήσατε εσείς από μέσα;

Πρώτα απ' όλα θα συμφωνήσω μαζί σας ότι ήταν το καλύτερο φιλικό μέχρι στιγμής για εμάς. Πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήταν μία μεγάλη μέρα για την ομάδα μας, μία ιστορική μέρα, γιατί αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πιστεύω δείξαμε σ' όλο τον κόσμο και στους οπαδούς μας ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι εμπιστοσύνη στην ομάδα, εμπιστοσύνη στους διοικούντες και στον προπονητή μας. Γιατί είδε σήμερα ότι πάει να χτιστεί κάτι καλό.

Αρκετό κόσμος δεν περίμενε πως θα η ομάδα θα εμφάνιζε αυτή την εικόνα και αποτέλεσε για πολλούς μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Εσείς το περιμένατε;

Εμείς γι' αυτό δουλεύαμε κάθε μέρα στην προετοιμασία, για να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στα φιλικά της προετοιμασίας δεν πήγαμε τόσο καλά. Σιγά σιγά όμως πιστεύω πως αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό. Το σημαντικό είναι πως παρουσιάσαμε μία πολύ καλύτερη εικόνα. Οπότε, προχωράμε.

Πολλοί πιστεύουν πως η ΑΕΚ εμφάνισε την εικόνα του περυσινού τριμήνου Γενάρης-Μάρτης που ήταν η καλύτερη εικόνα της στη Β' Εθνική. Θεωρείς πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι αυτή η μόνιμη εικόνα της ομάδας; Με τις δεδομένες προσθήκες που θα γίνουν από εδώ και πέρα.

Εντάξει, είναι κι ένα στοίχημα για την ομάδα, γιατί κρατήσαμε τον βασικό κορμό, ενώ ήρθαν και μερικά νέα παιδιά να μας βοηθήσουν. Όμως, η φιλοσοφία του προπονητή δεν αλλάζει. Αυτό ακριβώς θέλουμε. Πίεση ψηλά και κατοχή της μπάλας με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν παίζουμε. Αυτά θεωρώ πως είναι στοιχεία του προπονητή μας. Μας τα έχει περάσει κι έτσι τα δείχνουμε κι εμείς στο γήπεδο.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ - Σεβίλλη 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK