Κοντονής: "Να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της ΑΕΚ"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής μίλησε για την υπόθεση της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά την άποψη πως η πολιτεία πρέπει να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ.

Στο ζήτημα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Ο κ. Κοντονής τόνισε πως η Πολιτεία οφείλει να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ, ενώ πρόσθεσε πως ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της "Ένωσης".

"Όσον αφορά την Πολιτεία, εμείς είχαμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι όλοι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα έλυνε τα ζητήματα που είχαν τεθεί ενώπιον του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου.

Η απόφαση αυτή έχει εκδοθεί και πρέπει να είναι οδηγός για τις παραπέρα ενέργειες. Επομένως, θεωρώ ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία η οποία είχε γίνει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πρέπει να οργανώσει αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φτιαχτεί το γήπεδο κατά τον τρόπο που είχε προδιαγραφεί και που πλέον έχει και την έγκριση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στα θέματα που είχε θέσει ο Δήμος.

Επομένως από την Πολιτεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για την ΑΕΚ και για τον Δήμο", σχολίασε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα