Κουβέντα για την επιθυμία του Αμπντούν

Τα σενάρια για εμπλοκή της ΑΕΚ σε ότι αφορά την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν έχουν δει εδώ και αρκετό καιρό το φως της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι ότι για την ώρα δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι η «Ένωση» ήρθε σε επαφή με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, ωστόσο… ο καπνός της συγκεκριμένης περίπτωσης οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Κουβέντα για την επιθυμία του Αμπντούν

O Αμπντούν για την ώρα έχει στα χέρια του πρόταση από τη Βέροια προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του επιστρέφοντας στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ο ίδιος φέρεται να είναι διατεθειμένος να περιμένει σε περίπτωση που ενδιαφερθεί για αυτόν και η ΑΕΚ. Η προοπτική της «Ένωσης» δείχνει ότι «ψήνει» τον Αμπντούν για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως παίζει η παρουσία του συμπατριώτη του Ράφικ Τζιμπούρ στην ομάδα.

Στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή θεωρούν ότι ο Αμπντούν μπορεί να πάρει μεταγραφεί σε ομάδα χωρίς η τελευταία να χρειαστεί να… ματώσει για να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το αν ο κρυφός… πόθος του Αμπντούν να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μετουσιωθεί σε πραγματικότητα θα φανεί στο προσεχές διάστημα, αν στην «Ένωση» θεωρήσουν πως ο Αλγερινός είναι αυτό που ψάχνουν για τις μπροστά θέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK