Κουβέντα για την επιθυμία του Αμπντούν

Τα σενάρια για εμπλοκή της ΑΕΚ σε ότι αφορά την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν έχουν δει εδώ και αρκετό καιρό το φως της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι ότι για την ώρα δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι η «Ένωση» ήρθε σε επαφή με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, ωστόσο… ο καπνός της συγκεκριμένης περίπτωσης οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

O Αμπντούν για την ώρα έχει στα χέρια του πρόταση από τη Βέροια προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του επιστρέφοντας στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ο ίδιος φέρεται να είναι διατεθειμένος να περιμένει σε περίπτωση που ενδιαφερθεί για αυτόν και η ΑΕΚ. Η προοπτική της «Ένωσης» δείχνει ότι «ψήνει» τον Αμπντούν για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως παίζει η παρουσία του συμπατριώτη του Ράφικ Τζιμπούρ στην ομάδα.

Στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή θεωρούν ότι ο Αμπντούν μπορεί να πάρει μεταγραφεί σε ομάδα χωρίς η τελευταία να χρειαστεί να… ματώσει για να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το αν ο κρυφός… πόθος του Αμπντούν να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μετουσιωθεί σε πραγματικότητα θα φανεί στο προσεχές διάστημα, αν στην «Ένωση» θεωρήσουν πως ο Αλγερινός είναι αυτό που ψάχνουν για τις μπροστά θέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα