Κρίσιμο 24ώρο για Κοσάνοβιτς και ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μίλος Κοσάνοβιτς γεγονός που επιβεβαίωσαν στο Contra.gr οι μάνατζερ του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Κρίσιμο το επόμενο εικοσιτετράωρο στις διαπραγματεύσεις για να ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα έχει... κιτρινόμαυρο μέλλον, όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κρίσιμο 24ώρο για Κοσάνοβιτς και ΑΕΚ

ΑΕΚ και Κοσάνοβιτς... φλερτάρουν, αυτό είναι γεγονός όπως επιβεβαίωσαν στο Contra.gr άνθρωποι άμεσα εμπλεκόμενοι με τον Σέρβο αμυντικό που έχει την ικανότητα να καλύψει όλες τις θέσεις των μετόπισθεν όπως και αυτή του αμυντικού χαφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, το επόμενο εικοσιτετράωρο κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμο για το κοινό μέλλον που μπορεί να έχει η ΑΕΚ με τον Σέρβο ύψους 1,91 μέτρων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και οι πιθανότητες να γίνει το deal από πλευράς της ελληνικής ομάδας και του παίκτη είναι πολύ "ζεστό". Το θέμα είναι τι γίνεται με την Σταντάρ Λιέγης η οποία έχει "δεμένο" τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Τόσο από την Σταντάρ όσο και από το περιβάλλον του παίκτη δεν ξεκαθαρίζεται πώς η ΑΕΚ θα πάει να πάρει τον Σέρβο, δηλαδή με αγορά ή δανεισμό, καθώς όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει διακριτικά για να φύγει μια και στα πρώτα πέντε ματς της βελγικής ομάδας έπαιξε μόλις στα δύο κι αυτό ως αλλαγή.

Υπενθυμίζουμε πως και ο Ολυμπιακός κινήθηκε στην αρχή του καλοκαιριού για την απόκτηση του Μίλος Κοσάνοβιτς, πριν αποκτήσει τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK