Ξαφνική επίσκεψη στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ξαφνική επίσκεψη στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ και μίλησε για λίγο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μεταφέροντάς τους τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, αλλά και στον απλό κόσμο για την εικόνα της «Ένωσης» και τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Ο "Τίγρης" παρουσιάστηκε εκνευρισμένος για την εικόνα των ποδοσφαιριστών παρατηρώντας σημάδια χαλαρότητας ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. «Κάποιοι ακόμα και όταν χάνουμε, είναι γεμάτοι… χαμόγελα και καλή διάθεση. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Κάποιοι από εσάς δεν έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα έχετε έρθει και ποιον σύλλογο εκπροσωπείτε».

Μεταξύ άλλων, ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο θέμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα οποία υπάρχει έντονη δραστηριότητα από ορισμένους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» με τον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924» να ζητά τον περιορισμό της χρήσης τους ως ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα.

Πάντως υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε να κάνει θετικά σχόλια. Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια, προφανώς για την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας και τις εμφανίσεις του στα δύο τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Λέσκοτ, ο Μελισσανίδης δεν έκανε κάποια αναφορά, αφού ο Άγγλος δεν ήταν «παρών» στην ομιλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK