"Ξέσπασε" με τέσσερα γκολ η ΑΕΚ

Πέντε ημέρες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τους κλυδωνισμούς που ακολούθησαν, η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 της Καλλιθέας σε φιλικό ματς, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ.

"Ξέσπασε" με τέσσερα γκολ η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τελευταία 24ωρα ήταν πολύ δύσκολα για την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο "Καραϊσκάκης" και το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε για τον Τιμούρ Κετσπάγια, με τους παίκτες της Ένωσης να καταφέρνουν πάντως την Παρασκευή (7/10) να παίρνουν μία ευρεία φιλική νίκη που θα τους βοηθήσει να ανέβουν ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Αυτή ήρθε μέσω της αναμέτρησης με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο", με τους "κιτρινόμαυρους" να επικρατούν 4-0 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και να έχουν και δύο δοκάρια με τον Αραβίδη.

"Ξέσπασε" με τέσσερα γκολ η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πατίτο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ στο 37' με ωραία λόμπα, ενώ τα άλλα τρία γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Αραβίδης με κεφαλιά στο 57' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ο Πλατέλας στο 60' έγραψε το 3-0 ενώ ο Αλμέιδα (επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του) διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με πλασέ στο 66'.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης, Ντίας (62' Ντίντακ), Τσιγκρίνσκι (60' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Γκάλο (46' Μπακάκης), Γιόχανσον (66' Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πατίτο (46' Τσέλιος), Χριστοδουλόπουλος (57' Αλμέιδα), Πλατέλλας (78' Πέκχαρτ), Αραβίδης (68' Ζόριτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK