Ξημερώνει η... επιστροφή του Λύμπε!

Κρίσιμη ημέρα η αυριανή (8/9) για την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Όπως όλα δείχνουν ο αγαπητός στην "κιτρινόμαυρη" οικογένεια θα είναι ο νέος κουμανταδόρος μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Την Παρασκευή (8/9) θα είναι η κρισιμότερη των ημερών για την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην καθημερινότητα της ΑΕΚ.

Ο "Λύμπε" έχει ήδη μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αύριο (8/9) όπως όλα δείχνουν θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και η αρχή της νέας εποχής του στην Ένωση.

Περισσότερα για τον ρόλο του Λυμπερόπουλου στη νέα του θητεία στην ΑΕΚ δεν έχουν γίνει γνωστά παρ' όλα αυτά, από τα γραφεία του Αμαρουσίου προκύπτει ότι ο παλαίμαχος επιθετικός θα είναι ο γενικός κουμανταδόρος σε όλα τα καθημερινά ζητήματα της ΑΕΚ και συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK