Λαϊκός ξεσηκωμός στην ΑΕΚ για το ντέρμπι

Πάνω από 25.000 εισιτήρια του ντέρμπι έχουν κάνει ήδη φτερά, το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης της ΑΕΚ έχει πάρει φωτιά και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ δημιουργούνται ουρές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λαϊκός ξεσηκωμός στην ΑΕΚ για το ντέρμπι

Οι μέρες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζουν και σιγά-σιγά όλη η… κοινωνία της ΑΕΚ μπαίνει στους ρυθμούς του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου στην Καλογρέζα. Αν και βαθμολογικά υπάρχει μεγάλη διαφορά με τους Πειραιώτες, τα κίνητρα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αφορούν τόσο το γόητρο που δεδομένης της αντιπαλότητας δεν είναι και μικρό πράγμα, όσο και την ουσία στην κούρσα για τη δεύτερη θέση.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσέλευση, περίπου 25.000 μαγικά χαρτάκια έχουν ήδη… εξατμιστεί μέχρι στιγμής, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τα εναπομείναντα εισιτήρια ενώ στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν προλαβαίνουν να ανοίγουν θύρες στο πάνω διάζωμα. Οι γενικότερες προβλέψεις κάνουν λόγο για κοσμοσυρροή στο Ολυμπιακό Στάδιο και όλα δείχνουν πως θα είναι το ματς με τη μεγαλύτερη προσέλευση στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Σημειωτέον πως τα παραπάνω συμβαίνουν με δεδομένη τη δυσκολία να ταξιδέψει κανείς οδικώς πριν από το ματς λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών και των πολλών μπλόκων. Δεδομένου του γεγονότος ότι ένας μεγάλος όγκος κόσμου έρχεται στο ΟΑΚΑ σε αυτά τα ματς από την επαρχία, δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στην προσέλευση.

Ανοίγει κι άλλες θύρες η ΑΕΚ

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες το άνοιγμα και άλλων θυρών στο πάνω διάζωμα λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος. «Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ λόγω και της μεγαλης προπώλησης των εισιτηρίων του ντέρμπι, ανοίγουν και οι θύρες 6, 14 (20 ευρώ το κανονικό - 10 το παιδικό) και η θύρα 16 (15 ευρώ το κανονικό - 5 το παιδικό) στο επάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ. Αυτές οι θύρες δεν θα πουληθούν μέσω ίντερνετ, μόνο από τα εκδοτήρια. Πλέον, είναι ανοιχτό το επάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ από τη θύρα 6 έως και τη θύρα 16».

Τρομερή προσοχή στα θέματα ασφαλείας

Οι υπεύθυνοι της διεξαγωγής του σαββατιάτικου ντέρμπι κατόπιν και των αυστηρών εντολών του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή ο οποίος έδωσε το «παρών» στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ρίχνουν το βάρος στην εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Χθες η Αστυνομία επιθεώρησε το γήπεδο προκειμένου να υπάρξει πλήρης καταγραφή η οποία θα βοηθήσει στην πρόληψη για την αποφυγή οποιασδήποτε δυσάρεστης κατάστασης. Από την πλευρά της και η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει ότι μπορεί για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι δυσάρεστο και μεταξύ των όσων κάνει συγκαταλέγεται και η πρόθεση για επαφή με την Original.

Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

News 24/7

24MEDIA NETWORK